Yedigöller'de Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,208

Etiketler

Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

Deniz bey,
işin doğrusu karadenizli değilim, ama cennetlikmişim,karadenizliler öyle diyor :smiley: 16 yıldır Rize li ile evli olunca...

Oyy oy oyy tabii cennetlik olursunuz enişte bey,unutmayın cennetlik olmanız KARADENİZ'li ile evli olan cennete gider :smiley:
Bu şekli ile söylemişlersir:smiley: Böylelikle sizde eş kontenjanından garantilemiş oldunuz...

çok keyifliymiş gerçekten. nefis bir manzara hem doğa hem de pişen balıklar elbette :smiley:

Karadenizin tüm kıyı şeridi lâz değildir, bilginize.

KEMALS42' Alıntı:
vallahi bende bu Lazların yanında olmak isterdim :smiley: teşekkürler

Şenol bey,
istediğiniz bir cevapsa hemen vereyim, ben bu "Laz" kelimesini kötü anlamda bahsetmedim,ama maalesef her yerde mutlaka bir muhalefet olanı görmeyede alıştığım için,insanların kelimeleri ne yöne çektiğine bakmıyorum artık.İçim neyse dışımda öyledir,lafımı esirgemem ama patavasızda değilimdir.Seviyemi bilirim.Alındınız ise kusura bakmayın. Amaç Laz,Türk,Kürt,Çerkez tartışması değil, ben biliyorum ki din,mezhep ve ırk her ne olursa olsun hepimiz,TÜRK OĞLU TÜRKÜZ.. Gerisi gerileri ilgilendirir..
Teşekkürler

yemekler çok güzel görünüyor.yapanın eline sağlık.fotoğrafıyla bile doydum :D

ayrıca bolu ve civarı etkinliklerinizde her türlü yardımcı olmaya katılmaya çalışırız.bir özel mesaj kadar yakınız.

Adnan bey,

O nasıl bir alabalık öyle. Kendini yayın zanneden alabalık galiba. Bu kadar büyüdüğünü bilmiyordum. Bir de dikkatimi çekti balıklar gölde avlanmış değil mi?
Ben alabalık avından hiç anlamam. Ancak derelerde de tutulduğunu anlatıyordunuz. Hangisi daha verimli oluyor. Göl avı mı yoksa dere avı mı?

Selamlar
Efe

Teşekkürler Kemal bey seneye mart'ın sonunda sizde gelin beraber olalım tüm doğaya gönül vermiş insanlara kapımız açık. Balıkların tadına bakarsınız.
KEMALS42' Alıntı:
vallahi bende bu Lazların yanında olmak isterdim :smiley: teşekkürler

Evet Efe bey bu kendini javs zanneden bir alabalık bu gölde avlandı kıyıya çekmek için uğraşılan videolar var daha yükleyemedim Derelerde tutulan daha makbul dere sezonunuda açtık geçen sene bizim arkadaş 42 cm tutmuştu derede bu bizim için o ana kadaren büyük alabalık idi (göldede 52 cm tutulmuştu) Dere avı daha heyacanlı kaya tırmanışları,sugeçişleri, dağcılık ,treking hepsi içinde
Selamlar.
EKARAIS' Alıntı:
Adnan bey,

O nasıl bir alabalık öyle. Kendini yayın zanneden alabalık galiba. Bu kadar büyüdüğünü bilmiyordum. Bir de dikkatimi çekti balıklar gölde avlanmış değil mi?
Ben alabalık avından hiç anlamam. Ancak derelerde de tutulduğunu anlatıyordunuz. Hangisi daha verimli oluyor. Göl avı mı yoksa dere avı mı?

Selamlar
Efe

Volkan bey daha önceki mesajlarınızdan aklımızdasınız ihşallah bir etkinlikte beraber oluruz.
Selamlar.
Volk' Alıntı:
yemekler çok güzel görünüyor.yapanın eline sağlık.fotoğrafıyla bile doydum :D

ayrıca bolu ve civarı etkinliklerinizde her türlü yardımcı olmaya katılmaya çalışırız.bir özel mesaj kadar yakınız.

Çok güzel görüntüler, çok keyifli geçmiş belli ;)

Abi maşallah alabalığın kralını tutmuşsunuz.Yedigöllere K.Ereğli'den mi girdiniz ? Yoksa Devrek mi , Bolu mu, Yığılca mı ?

Vala helal olsun o balığı yakalamak baya bi ustalık gerektirir.

Ayrıca yemekleride tek gectim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR