Yedigöller Kampı Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berrybrtn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,442

berrybrtn

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Merhabalar, 7 Haziranda Yedigöllerde kamp yapmayı düşünüyoruz. Daha önce giden arkadaşlar bölge hakkında biraz bilgi verebilir mi? Nerede kamp yapılır, bu mevsimde geceleri çok soğuk olur mu vs... Bir de bölge de telefon çekmiyormuş sanıyorum ki hala durum aynı mı?
 

Etiketler
Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

merhabalar, yedigöllerde kamp çok güzel bir fikir ben defalarca gittim ama doyamadım, yalnız ist istikametinden gidiyorsanız, bolu çıkışından çıkıp, gidin mengen üzzerinden giderseniz yolu uzatmış olursunuz, bolu çıkışından sonra tabelalar sizi yönlendiri 42km dir, yedigöllerde kam bölgesi zaten belli heryerde kamp yapamazsınız, orman muhafaza memurları izinvermez, su ve wc var oldukça temiz, ama diğer ihtiyaçlarınızı market ve benzeri boluda karşılayın, şimdiden iyikamp geçirmeniz dileğiyle
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

evet ayrıca telefon çok güzel çekiyor, iletişim sorunu yaşamazsınız,
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

Selamlar; Ben bundan 6 ay önce gezi amaçlı olarak gittim. Yolun 35-40km kısmı cidden sedan bir araba için oldukça bozuktu. 15 gün önce aldığım bir duyuma göre ise yolun sadece 2 veya 3 km'si bu şekilde bozuk kalmış durumda. Ben kamp yapmak için gitmedim fakat cadırları gördüm doğası muhteşem Gps 730mt gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden normalden daha serin olacağı kesin. Çok net bilgiler veremedim kusura bakmayın en azından bildiklerimi ve aklımda kalanları yazmak istedim.
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

evet arkadaşlar bende gitmek istiyorum yedigöllere. ne kadar çok bilgi alabilirsek sizlerden bizim çok iyi olacak. ona göre tedbirli gideceğiz.
 



Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Daha detay verebilecekler varsa sevinirim.
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

Ben geçen hafta gittim. Giderken Istanbul-Düzce-Yığılca-Yedigöller yolunu takip ettim. Çok hoş bir yoldu. Hasanlar Barajı ve geçilen köyler güzeldi. Yolun son 15 km si asfalt değildi. Dönerken Yedigöller-Bolu yolunu kullandım. Yol genişlemiş ama hala çok kötüydü. 33 km asfaltsız yolu toz içinde 1.5 saatte zor geçtim. Dönüş zamanım Pazar saat 12.00 idi. Akşam günübirlikciler de eklenince tozdan zor geçilir.
Turkcell çekiyor, vodafone çekmiyor göller bölgesinde. Akşam ısıtıcıyı çalıştırdım. Çadırda kalmak için iyi bir uyku tulumunun gerektiğini sanıyorum.
Cumartesi saat 14.00 gibi göller bölgesine girdim. Eskiden münferit mangal yasaktı, şimdi herkes yakıyor her yerde. Mangal dumanı, göbek havası ve çılgınca eğlenenler orta meydanda idi. Hemen parka arabayı bıraktık, bişeyler atıştırıp meydandan uzaklaştık. Yazın ilk defa geldiğim için çok yeşil geldi. Akşam 7 gibi Yedigöllerden ses ve duman çıkaranlar kaybolunca gerçek güzelliğine kavuştu. Yine bir iki tane kendi müzik sevgisini başkalarına aşılamaya çalışan hödükler olsa da kendimize sakin bir yer bulduk. Pazar sabahı 11.00 e kadar iyiydi. 12 gibi zaten biz ayrıldık.
Gittiğimize pişman olmadık, gecesi ve sabah erken saatler çok güzeldi.
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

Öncelikle bilgiler için çok teşekkür ederiz, biz kesin gideceğiz fakat bu hafta yağmurlu görünüyor bolu :( ne dersiniz bi fikri olan varmı bu konuda? çok soğuk olurmu yağmur yağınca?
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

yağmur yağarmı bilemem ama bu mevsimde gece soğuk olmaz, ben ekim ayındada gittim okadar soğuk değildi, ama siz yinedeüstünüze akşam için ince mont veya hırka alın derim..
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

berrybrtn' Alıntı:
Merhabalar, 7 Haziranda Yedigöllerde kamp yapmayı düşünüyoruz. Daha önce giden arkadaşlar bölge hakkında biraz bilgi verebilir mi? Nerede kamp yapılır, bu mevsimde geceleri çok soğuk olur mu vs... Bir de bölge de telefon çekmiyormuş sanıyorum ki hala durum aynı mı?

ne oldu kamp yapabildiniz mi? temmuz ayının ilk haftası ben de kamp yapmayı düşünüyorum. nasıl bir ortam vardı? avea çekiyor muydu? vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
 



Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

slm arkadaşlar:yedigöllere ayın 28.06.akşamı ankara'dan yola cıkacam ankara istikametinden
gidiş yolunu bilen varmıdır. ne durumda ilk gidişim olacak ve yalnız gitcem.hem araç kullanıp hem tabela takibi biraz sıkıntı olurmu diye düşünüyorum.yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica edeceğim...
 

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında

Arkadaşlar 16 haziran 19 haziran arası 4 gece yedi göllerde kamp yapmış bulunmaktayız. hiç bir telefon hattı çekmiyor. gittiğiniz tarih cuma-cumartesi-pazara denk gelecekse sadece o günlerde türkcell hat çekmekte başka bir hat çekmiyor. sadece araç ile 6-7 km mesafede seyir terası denen yere gidildiğinde tüm hatlar çekmektedir. su ve tuvalet sıkıntısı yoktur. hiç bir yiyiecek içecek ihtiyacınızı yedi göllerde karşılayamassınız. tedarikli gidin. yanınıza içecek olarak kola-meyve suyu-soda gazoz gibi içecekleri alın. ortaki çeşmelerden birinin içine 15 dk lığına koyduğunuz an buz gibi olacaktır.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,266
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst