Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cvolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,859
Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ben de tanismak isterim gelirsem mutlaka cadirinizi arayacagim. Iyi aksamlar.
 

Etiketler
Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ben bu çadırı Yedigöller de gördüm hatta yakınlarına kadar gittim, çadır hakkındaki görüşlerini almak için fakat sabah çok erken saatleriydi. Yedigöller le ilgili tecrübelerimi buradan paylaşacağım.
 

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Keyifli' Alıntı:
Ben de tanismak isterim gelirsem mutlaka cadirinizi arayacagim. Iyi aksamlar.


Çamkoru Tabiat parkında güzel piknik düzenlemişsiziniz ülker olarak çokk kalabalıktı.biz kızılay kampınına sınır kurduk çadırı sessiz sakindi..siz oradamıydınız.

20140830 142653


20140831 112033


20140831 105902


20140830 214034


20140830 221326
 

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Her sene böyle organizasyonlar yapar firmamız ve genelde iyi geçer.
Düğünümüz olduğu için malesef gelemedim pikniğe.
 

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

arkadaşlar 06-07 eylülde yedigöllerdeydik ihtiyaç duyacaklar için müsadenizle yol durumunu burdan paylaşmak istiyorum. kdz ereğliden yola çıkarak alaplı yığılca yedigöller istikametinde 85 km lik rahat bir yolculuk yaptık yol tamamen asfalt, doğa ve görsellik olarak çok güzel bir yol hertürden araçla çok rahat bir yol. İstanbul tarafından gelecekler için de Düzce- yığılca üzerinden gitmek çok mantıklı, lakin yedigöllere 4 km kala yola taş döşeme yapıldığı için yolu tamamen KAPATMIŞLAR geçiş yok öyle belirli aralıklarla yol verme olayı falan yok YOL KAPALI bizimki biraz sanş oldu hafta da bir sefer çöp kamyonu bu yoldan geliyormuş gittiğimiz de oradaydı bir saatlik bekleme sonuda çöp kamyonu için yolu açtılar biz ve bizim gibi bekleme yapan 10 araç geçiş yaptık. sakın, olur mu arkadaş ben giderim yolu açtırırım şunu tanıyorum bunu tanıyorum asarım keserim gibi bir maceraya girmeyin çünkü yolun açıla bilmesi için iş makinası gelip çalışma yapması gerekiyor.bu arada kapalı olan yere gelene kadar yol boyunca durumu bildiren hiçbir ikaz yazısı tabela falan yok.Ankara tarafından Mengen üzerinden gelenler içinde durum budur aynı yerde onlarda geçiş yapamıyorlar.
Bir gece kaldıktan sonra ertesi gün dönüş yolu olarak şu anda tek açık yol olan Bolu yolunu kullanmak zorunda kaldık
yedigöller bolu arası 42 km bunun 30 km si stabilize hafif taşlı, su kanalları oluşmuş ama her aracın biraz dikkatli olunursa sorunsuz aşabileceği bir yol . Bu durum 30 km boyunca sürdüğü için insanı biraz sıkıyor en azından beni sıktı.
gidişte 85 km olan yol dönüşte 165 km oldu ama ne yapalım olsun güzel iki günün hatırına görmemezlikten geldik.
Millipark içerisinde asılmış olan bilgilendirme afişinde yolun kapalılık durumunun 15.10.2014 tarihine kadar süreceği yazıyordu.
Durum budur yola çıkacakların haberi ola, iyi eğlenceler.
 



Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

oranın yolu bitmeden bir daha gidermiyim bilemiyorum. arabada lastik ön düzen kalmıyor.
 

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Sayın Karakeçi67 06,07 Eylülde 20 kişilik grup olarak biz de oradaydık. Mescit karşısındaki tuvaletin 100 metre aşağısında kamp kurmuştuk.Siz ne tarafta kamp kurdunuz?
Yağmuru yedik ama bayağı eğlenceli ve güzeldi kampımız. Ulaşım olarak Bolu E5 üzerinden gitmek en uygunu. Nasip olursa 1 ay içerisinde Gölcük' e çadır kampına gitmeyi düşünüyorum .
Yardımlarından ötürü ARASTUNA ve CVOLKAN'a ayrıca çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
 

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

zafer bey biz ailecek çoluk çocuk geldik kampçıları rahatsız etmemek adına kamp alanına değilde büyük göl tarafına mescidin alt tarafına kurduk çadırları mutlaka gözünüze çarpmıştır sarı branda ile korunuyorduk. yağmur tam kıvamında yağdı zorluk değil zevk verdi.
 

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

İlk vardığımızda o bölgeye çadırlarımızı kuracaktık fakat görevli bizi otopark kısmına yönlendirdi. Çadırınızı hatırlayamıyorum fakat dediğiniz bölgede iranlı bir aile ve üniversite personeli büyük bir grup vardı onları hatırlıyorum. Yağmur iyi yağdı ıslandık fakat eğlenceli ve zevkli bir etkinlikti.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,971
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
Muhammet binici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst