Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,872
Ynt: Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

Acaba diyorum yolu Abantamı çevirsek hem yolu iyi hemde kamp yeri ve elektirik var ne dersiniz? belki katılım daha fazla olur böylece.

Etiketler

raptor' Alıntı:
Acaba diyorum yolu Abantamı çevirsek hem yolu iyi hemde kamp yeri ve elektirik var ne dersiniz? belki katılım daha fazla olur böylece.

Bu Grup İnönü Yaylası diye yola çıkıp Pembe Kayalar'a gidebiliyorsa Yedi Göller'e yola çıkıp Sinop'a gidebilmesi gerekir. :D

[attachment=1]

captured.jpg

Ben de karasız kaldım. Burada hala yağıyor.

Yedigöller gezisini iptal mi etsek acaba. ::smiley:

Bolu'dan sonra yol toprak ve artık suya doymuştur. Yedigöller içinde de park alanı yine toprak zemin.

Yedi göller'e gitmeyi çok istiyordum. Sizlerin gidebilmenizi de çok isterim. En azından fotoğraflarla avununuruz diyordum. Geziyi baltalamak ve katılımcıları etkilemek korkusundan yazamadım. Yedi göller zaman ve yolun uzunluğundan dolayı bu kez bize uymadı. Haftasonu Haldun, Vehbi ve biz Bursa tayfası olarak Erdek'e gidiyoruz, bilginiz olsun.

İstanbuldakiler için erdek olabilir tabii ama benim için biraz zor tam 600 km gid gel bir günden fazla sürer yaz tatili gibi olur .bu hafta sonu mutlaka bir yerlere gitmek istiyorum gönlüm hep birlikte olmaktan yana kısmet artık olmazsa bir dahaki sefere..

Arkadaşlar tüm hazırlıklarımızı yapmamıza rağmen,Bölgedeki aşırı fırtına ve yağmur dolayısıyla geziye katılamıyoruz.
Yolda olan ve yola çıkacak arkadaşlara iyi geziler diliyoruz.

Arkadaşlar, bugünkü tarihli (28.10.2011) bir yazı alıntıladım aşağıdaki başlığa; sonra pişman olmayasınız... :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=4362.new#new

Cavid Sezen

Ben gelemeyeceğim için yazmıyordum ama Yedigöller'in Mengen tarafı bile çok kötüleşmiştir, keza Abant yolu da öyle çok hayırlı bir yol değil. Orada da yağmurdan dolayı problemli olabilecek biraz yol var. Ama Poyrazlar her zaman orada :smiley: ( Poyrazlara da giden olursa çimenlere dalmasın , batılıyor çok fena )

Poyrazlar'ı düşünenler varsa buyursunlar,bekleriz.Ulaşım sorunuda yok.Umarım güzel geçer.

Geziyi iptal etmek yerine neden Kurban bayramı tatiline ertelemiyorsunuz? Başlıkta tarih de belirtilmemiş zaten.

Hava güzel olursa kurban bayramı için daha büyük planlarım var. ;)

Bugün müşteriye giderken İstanbul'da bile binlerce gölden geçtim. ;D
Belki de Yedigöller bile tek büyük bir göl haline gelmiş olabilir. ;)

Geçen sene kurban bayramındaki (Kasım Sonu) fotoğraflarından bazıları. :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_2884.jpg

IMG_2908.jpg

IMG_2929.jpg

IMG_2932.jpg

IMG_2962.jpg

Biz gittiğimizde de hafif bir yağış vardı.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_3059.jpg

IMG_3081.jpg

IMG_3091.jpg

IMG_3103.jpg

IMG_3134.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR