Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,868
Ynt: Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

29 Ekim sabahı İstanbul'dan yola çıkmayı planlıyorum.
Bolu'dan Çiğdem'i alabilirim. Araçta boş yer var.
Daha önceden gelmeyenler için belirteyim. Bildiğim kadarıyla alışveriş yapacağınız bir yer yok. Her türlü ihtiyacınızı en son Bolu'dan alabilirsiniz.
Hava gündüz güzel olsa bile akşamları soğuk olacaktır. Buna göre gelecekler önlem almalı. Elektrik olmadığını da ayrıca belirtmeliyim.
Hava durumu en son aşağıdaki gibidir.
[attachment=1]

Yedigoller1.jpg

Etiketler

sayın fşirin teşekkür ederim :D ilginize ben daha tam karar vermedim 7 göller olayına ama %50 gelme ihtimalim var hafta içinde mesaj yazarım. sizlere biz daha önce blu merkezdeki migrostan alışveriş yapmıştık.

Ferhat biz de Poyrazlarda konusup duruyorduk malum. Omer, bir cekme karavan, bir kac cadirci arkadas ve ben cuma sabahindan gelecegiz. Cuma sabahi yola cikacagiz. Sanirim orada karsilasiriz. 7 tane golu araclarla gezmek mumkun mu? Yol durumunu kestiremiyorum.

insel' Alıntı:
Ferhat biz de Poyrazlarda konusup duruyorduk malum. Omer, bir cekme karavan, bir kac cadirci arkadas ve ben cuma sabahindan gelecegiz. Cuma sabahi yola cikacagiz. Sanirim orada karsilasiriz. 7 tane golu araclarla gezmek mumkun mu? Yol durumunu kestiremiyorum.
Bazı göllerin yanına kadar yol gidiyor ama dediğim gibi mesafeler çok uzun değil. Yürüyüş için patikalar var. Patikadan yukarıdaki göllere ulaşılıyor. Araçla gideceğim dediğinizde, aracı yoldan yukarıya çıkartarak üşt bölümdeki gölleri gezebilirsiniz.
Raptiyenin olduğu yer park yeri Derin Göl'ün yanı. Hemen yanında Büyük Göl var. Sol altta görülen yer de daha yüksekte olan diğer göllerin toplandığı yer. Mesafesi parka yaklaşık 600m.
[attachment=1]

Yedigoller2.jpg

İnşallah bir aksilik çıkmassa bizde gelmek istiyoruz.sanırım elektirik yok gece soğuk olacaktır gecenlerde vebostayı çalıştırdım cok yüksek vınlamalı bir sesle calıştı bilyalarda bir sorun var onunda hal caresine bakmam lazım. inşallah hallederiz.başka Ankaradan gelecek varmı acaba?

aynı tarihlerde güzeldere de olacağım belki bir 7 göller kaçamağı yaparız ( gezi arası gezi programı ) ;D

raptor' Alıntı:
İnşallah bir aksilik çıkmassa bizde gelmek istiyoruz.sanırım elektirik yok gece soğuk olacaktır gecenlerde vebostayı çalıştırdım cok yüksek vınlamalı bir sesle calıştı bilyalarda bir sorun var onunda hal caresine bakmam lazım. inşallah hallederiz.başka Ankaradan gelecek varmı acaba?

sayın raptor ben ankaradan gelmeyi planlıyorum aslında ne zaman yola çıkmayı düşünüyordunuz. perşembe öğleden sonra tatil o zaman gitsek ah ne güzel olur.

Bolu tabiatı koruma derneğinden dün bir bilgi verdiler ,şahsıma,yedigölleri 15 günlüğüne Hatay a göndermişler.Bu 29 ekimde orada olacakmış,benden uyarması.Hatay a gidenler beni arasın yol tarifini yaparım.

sayın raptor ben ankaradan gelmeyi planlıyorum aslında ne zaman yola çıkmayı düşünüyordunuz. perşembe öğleden sonra tatil o zaman gitsek ah ne güzel olur.

Çiğdem hanım iş benim kendi işim olduğu için bizde tatil yok ben işin durumuna göre yola cıkmayı planlıyorum .birde henüz yedi gölleri yedilermi yemedilermi belli değil.

Arkadaşlar,verilen hava raporlarını okuyorum ve şu an Adapazarında iyi yağış var.Geziye ilişkin son durum ne?Biraz daha bekleyelim mi?

Arkadaşlar hava durumuna göre Cuma günü bugünkü kadar olmasa da ciddi bir yağış var. Cumartesi yağış kesiliyor. Pazar günü hava açık. :-\

Ben cuma günü çalışıp cumartesi gelmeyi düşünmeye başladım. Pazartesi dönülebilir. ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR