Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,867

fsirin

Karavan Yönetim
Yer
ISTANBUL
Web
www.nefer.com.tr
29-31 Ekim 2010 tarihlerinde Yedigöller'e gelmek isteyen kimler var. :smiley:

Bu mevsim Yedigöller harika olur.

Umarım hava durumu da güzel olur. Hava durumunun kötü olması durumunda gerekirse iptal ederiz.
[attachment=1]
Kasım Sonu yedigöller - 2009

Yedigoller.jpg

Etiketler
Ynt: Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

Ferhat yedigöllere 2006 yılında gitmiştik yolun son 10km çok bozuktu.Şu anki durum hakkında bilgin varmı?
Bence bu tarihte gidip görülecek engüzel yerlerden.Aksilik olmassa gelmek isteriz selamlar.

camper_02' Alıntı:
Ferhat yedigöllere 2006 yılında gitmiştik yolun son 10km çok bozuktu.Şu anki durum hakkında bilgin varmı?
Bence bu tarihte gidip görülecek engüzel yerlerden.Aksilik olmassa gelmek isteriz selamlar.
Mehmet Bey, Yedigöllerin yolu hep kötü idi. En son geçen sene kasım sonunda gittim. Boludan sonra eniyisi stabilize olan 42Km'lik yol var. Yine yer yer bozuk yerler vardı, ama öyle çok kötü değil. Hatta İnönü yaylasının yolundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Ferhat bilgillerin için teşekkürler.Demekki yol kısmen düzelmiş,Buarada bir yol haberide benden İnönü yaylası yolunda çektiklerimizi yetkilliler duymuş olmlıki,
Yol asvatlanmış gözümüz aydın.

Mehmet abi, Yuvacık-inönü'mü, yoksa Hüseyinli-İnönümü asvaltlamış.?

Atilla bahsettigim yer inönü değil Güzeldere pürenli yaylası idi yanlış isimlendirmişim (zannedersem ferhatta güzeldereyi kasdediyor)
İnönü yaylasını sevdiğimizden olaki aklımız orada kalmış.Hatırladığım 12km yolu 3 saatte yakın zamanda katetmiştik,Asvalt olayı ise espiriydi selamlar.

Ferhat Bey,öneriniz için teşekkürler.Bende yakın sayılabilecek bir gezi için beklemedeydim. Bir aksilik olmaz ise katılırım.Selamlar.

bu grup nerden yedigöllere gidecek hangi şehir yani. ben ankaradan gelmeyi isterim ama buluşma noktası vs. belirtilebilirmi lütfen

Sayın hanımefendi,
Yedigöller Bolu'da.Ben Adapazarı'ndan geleceğim.İstanbul ve Bursa'dan gelen arkadaşlara otobandan katılırım,dğer katılımcılar için sanıyorum arkadaşlar duruma göre bir değerlendirme yaparlar.İyi akşamlar.

Perşembe geceden çıkıp arada bir yerde gecelemek mi düşünülür yoksa direk cuma sabahı mı tekerlekler döner?

ben araçsız gelmeyi düşünüyorum merkezden yedigöllere araç dışında ulaşım yok sanırım

Bolu'da buluşma noktası belirlenirse,sanıyorum aracında müsait yeri olan ve sizi oradan Yedigöllere ulaştıracak bir arkadaş bulunabilir.

Cumartesi iş var..Bir yandan :smiley: Diğer taraftan gezi için :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR