yaşım 19 ilk arabam samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tafo92 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,157

tafo92

Yeni Yüzyıl Üniversitesi
Yer
isanbul
Önce bu güzel aracı hiç maddi çıkarlar gözetmeden bu hale gelmesini saglayan Dursun Ustaya teşekkürler. Babamın İmpreza teklifine Samurai isterim
dedigimde bütün arkadaşlarımın bakışları ve benim hakkımdaki düşünceleri 3 aylık emek sonrası degişti. 2 aylık arama sonunda samurumu buldum.
Dursun Usta kupadan yükseltti ve bakımlarını yaptı takribi 1000 Tl, Mimarsinan sanayide Zeki Usta makaslar, burçlar çeki demiri, direksiyon yapıldı.
700 Tl. Makaslı 93 Samurai denilenlerin haricinde neredeyse Amerikan süspansiyonuna kavuştu. Ön gögüs karbon fiber kaplandı, uzun amortisörler takıldı.
stikerler özel hazırlandı, lpg takıldı, 1000 TL. 1200 Watt anfi, Jbl mid takım, pioneer 6250 cd çalar ve pioneer bas 1400 Tl ile aracım bu gunkü haline geldi.
tabiki jantlar ofsetlendi ve Bf Goodricn 30X9.5X15 lastikler takıldı 1500 Tl. Ortalama 6000 civarı masraf yapıldı ki arabamın motor, kaporta, arazileri ve
döşemeleri çok iyi oldugu halde.

IMG_0069.jpg

IMG021.jpg

28.jpg

001.jpg

Etiketler
Ynt: yaşım 19 ilk arabam samurai

Allah İyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Hayırlı olsun...

ilk aracınız Hayırlı olsun Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Detaylı resimlerini görsek .

Hayırlı olsun kardeşim...Seçimin gayet isabetli olmuş başlangıç açısından.....Off roadçıların bir sloganı vardır (Sen benden hızlı gidebilirsin ama...ben her yere giderim)...Seni eleştirmek istiyenlere rahatlıkla sende bu sloganı söyliyebilirsin....Güle güle kullan...fotoların devamını bekleriz...İyi bayramlar.....

Ayrıca roll bar yaptırmanı tavsiye ederim...Tavansız ,,dar akslı ve yüksek bir araç...Mutlaka güvenliği düşünmen gerek..hoşçakal....

bu aracı b.çekmecede sık görür oldum :smiley: bizim semtin arabası oldu herhal
dursun ustanın imzası varsa güzel bir makine çıkmışdır eminim

seneye benimde böyle bir samu düşüncem var dursun usta gerçekten işin ehli bir abimiz helal olsun allah kaza bela vermesin

http://www.youtube.com/watch?v=K2HckxWepes&feature=related

İyi günler
Arabanız çok güzel olmuş güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğimle
Saygılar
Batuhan

imrendim dogrusu yasın 19 ve böyle bir aracın var . herkese nasip olsa keske ben de böyle birşeye sahip olmak isterdim :D

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin .

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sıkıntısız binin inşallah
ön göğsü karbon kaplatmışsınız onu merak ettim yakından çekilmiş fotoları varsa koyabilirmisiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR