Yusuf..
Zirve
Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı
Doğan bey tekrar teşekkürler.
Doğan bey tekrar teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla .A sınıfı dolaplar daha düşük wat lı olduğundan ilk çalışmalarında daha az güce ihtiyaç duyacaklardır buda size daha düşük Wat lı invertörle işinizi görme imkanı sağlar.Tercih bence a sınıfı olmalı.simurg2' Alıntı:bülent bey ben şu an tezgah altı veya daha küçük ama 220 voltla çalışan buzdolabı arayışındayım
1 -buzdolabı enfazla 85x50x50 ebatında yada yükseklik olarak daha küçük
2- a sınıfı bir buzdolabı olacak (a sınıfıyla b sınıfı ne kadar fark eder fikrim yok ama yinede a sınıfı olsa iyi olur diye düşünüyorum)
3-arçelik olarak 1011 mini buzdolabı var ama b sınıfı yalaşık 50x50x50 ebadında birde sinbo sr 140 diye bir model var buda a sınıfı 85x50x50x50 ebadında
4-ikisininde artıları var biri a sınıfı büyük diğeri b sınıfı daha küçük ebatta yer darlığı benim araç için büyük sorun siz nedersiniz arkadaşlar
simurg2' Alıntı:bülent bey ben şu an tezgah altı veya daha küçük ama 220 voltla çalışan buzdolabı arayışındayım
1 -buzdolabı enfazla 85x50x50 ebatında yada yükseklik olarak daha küçük
2- a sınıfı bir buzdolabı olacak (a sınıfıyla b sınıfı ne kadar fark eder fikrim yok ama yinede a sınıfı olsa iyi olur diye düşünüyorum)
3-arçelik olarak 1011 mini buzdolabı var ama b sınıfı yalaşık 50x50x50 ebadında birde sinbo sr 140 diye bir model var buda a sınıfı 85x50x50x50 ebadında
4-ikisininde artıları var biri a sınıfı büyük diğeri b sınıfı daha küçük ebatta yer darlığı benim araç için büyük sorun siz nedersiniz arkadaşlar