Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,513

Etiketler
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Cherokee almadınmı ? Takıl bana hayatını yaşa :smiley:) millet şehir dışında geliyo akıl fikir danışmaya sen Ankara dan gelmezsen sende var eksiklik :smiley:))

diablo2barbar' Alıntı:
Cherokee almadınmı ? Takıl bana hayatını yaşa :smiley:) millet şehir dışında geliyo akıl fikir danışmaya sen Ankara dan gelmezsen sende var eksiklik :smiley:))
Murat balcıda hata aslında.Kankam o benim, bana nasıl haber vermedi anlamadım.Takılacaz sana Adil abi.Methinide kişiliğini de duyuyorum Murat dan.Bayram ertesi inşallah yaparız geniş bir organizasyon abi.

outlaw06' Alıntı:
Murat balcıda hata aslında.Kankam o benim, bana nasıl haber vermedi anlamadım.Takılacaz sana Adil abi.Methinide kişiliğini de duyuyorum Murat dan.Bayram ertesi inşallah yaparız geniş bir organizasyon abi.
Yapalım İnşallah

İşte son bombalarım : Ön Far - Arka Stop
ebay dan aldım Amerikadan geldiler toplam maliyetleri 1.000 Tl civarını buldu,
Beğenilerinize saygılarımla :smiley:

IMG_3800.JPG

IMG_3805.JPG

IMG_3802.JPG

mrb. abi eline emeğine sağlık araba muhteşem olmuş bende 5.2 alıp yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun.
ben yozgatta yaşıyorum malumunuz burda butip hobisi olan kişi sayısı gayet az anlıyacağınız yardım alabileceğim ne bir usta var nede off road meraklısı biri hatta şuan burda en meraklı benim diyebilirim.
Ayrıca burda bir kulüp te yok en yakın ANDOF var orayada üye olmak istiyorum.
cep numaram 0544 597 07 85 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz işte olduğum zaman telefonum kapalı olur ararsanız ben size dönerim şimdiden teşekkür ederim ..

Harika bir araç olmuş emeğinize sağlık kesenize bereket :smiley:

Aracınıza bu işlemleri yapmadan önce ve yaptıktan sonraki yakıt miktarınızı öğrenebilir miyim?

Mustafa E' Alıntı:
mrb. abi eline emeğine sağlık araba muhteşem olmuş bende 5.2 alıp yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun.
ben yozgatta yaşıyorum malumunuz burda butip hobisi olan kişi sayısı gayet az anlıyacağınız yardım alabileceğim ne bir usta var nede off road meraklısı biri hatta şuan burda en meraklı benim diyebilirim.
Ayrıca burda bir kulüp te yok en yakın ANDOF var orayada üye olmak istiyorum.
cep numaram 0544 597 07 85 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz işte olduğum zaman telefonum kapalı olur ararsanız ben size dönerim şimdiden teşekkür ederim ..
Mustafa bey mrb,
bu işlere meraklı olan çok insan var. Ama size naçizane tavsiyem Yozgat ta bu işlerden anlayan usta yoksa ilk etapda daha küçük bir araç modeli ile daha az sıkıntı verecek bir model ile başlamanız. Mesela Suzuki vitara yada Pajero gibi. Ben Ankara da olmama rağmen bu işlerde baya uğraştım. Kulübümüze uye olmak isterseniz www.andoff.net sitemizden bilgileri alabilirsiniz. Facebook daki sayfamızdan da bana devamlı ulaşabilirsiniz. Saygılar,

NivamYokBenim' Alıntı:
Harika bir araç olmuş emeğinize sağlık kesenize bereket :smiley:

Aracınıza bu işlemleri yapmadan önce ve yaptıktan sonraki yakıt miktarınızı öğrenebilir miyim?
Yapılanlardan önce yakıt sarfiyatı km de 380 krş du bunlardan sonra 690 krş yakıyor.
Tabi arada baya bi gaz zammı geldi onunda etkisi var.

diablo2barbar' Alıntı:
Yapılanlardan önce yakıt sarfiyatı km de 380 krş du bunlardan sonra 690 krş yakıyor.
Tabi arada baya bi gaz zammı geldi onunda etkisi var.

outlaw06' Alıntı:
Şu an standart araç dahi prins lpg ve sadece shell yada po gazla ş.içi 560-580 yakıyor zaten...

Çok çok iyi değerler bence,, bende hep 5.9 'um olsun istiyorum ama şu anda Niva'dan öte gidemiyorum imkanlar elvermiyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR