outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri
Burda anca chat arkadaşı olduk.Yapın bakalım siz bizsiz etkinlikleri
Burda anca chat arkadaşı olduk.Yapın bakalım siz bizsiz etkinlikleri
Murat balcıda hata aslında.Kankam o benim, bana nasıl haber vermedi anlamadım.Takılacaz sana Adil abi.Methinide kişiliğini de duyuyorum Murat dan.Bayram ertesi inşallah yaparız geniş bir organizasyon abi.diablo2barbar' Alıntı:Cherokee almadınmı ? Takıl bana hayatını yaşa ) millet şehir dışında geliyo akıl fikir danışmaya sen Ankara dan gelmezsen sende var eksiklik ))
Yapalım İnşallahoutlaw06' Alıntı:Murat balcıda hata aslında.Kankam o benim, bana nasıl haber vermedi anlamadım.Takılacaz sana Adil abi.Methinide kişiliğini de duyuyorum Murat dan.Bayram ertesi inşallah yaparız geniş bir organizasyon abi.
Mustafa bey mrb,Mustafa E' Alıntı:mrb. abi eline emeğine sağlık araba muhteşem olmuş bende 5.2 alıp yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun.
ben yozgatta yaşıyorum malumunuz burda butip hobisi olan kişi sayısı gayet az anlıyacağınız yardım alabileceğim ne bir usta var nede off road meraklısı biri hatta şuan burda en meraklı benim diyebilirim.
Ayrıca burda bir kulüp te yok en yakın ANDOF var orayada üye olmak istiyorum.
cep numaram 0544 597 07 85 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz işte olduğum zaman telefonum kapalı olur ararsanız ben size dönerim şimdiden teşekkür ederim ..
Yapılanlardan önce yakıt sarfiyatı km de 380 krş du bunlardan sonra 690 krş yakıyor.NivamYokBenim' Alıntı:Harika bir araç olmuş emeğinize sağlık kesenize bereket
Aracınıza bu işlemleri yapmadan önce ve yaptıktan sonraki yakıt miktarınızı öğrenebilir miyim?
diablo2barbar' Alıntı:Yapılanlardan önce yakıt sarfiyatı km de 380 krş du bunlardan sonra 690 krş yakıyor.
Tabi arada baya bi gaz zammı geldi onunda etkisi var.
outlaw06' Alıntı:Şu an standart araç dahi prins lpg ve sadece shell yada po gazla ş.içi 560-580 yakıyor zaten...