Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,489
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Teşekkürler. Bir iki aya kalmaz çoğu dökülür zaten.

Etiketler

hocam bu kadar stıckerı nerden buldunuz..

maşAllah çok başarılı olmuş keyifle sorunsuz binmeniz dileği ile,

bi sorum olacak yaptırdığınız extralardan hariç araç ile alakalı bi sorun arıza yaşadınızmı ?

Direksiyon Powerı değişti onun dışında rutin şeyler.

Çok çok güzel olmuş, sticker lar biraz abartılı olmuş kanımca. Görsel anlatım harika ayrıca fikir vermesi açısından hem parasal değerlerini hem de montajlı halini göstermeniz büyük güzellik olmuş. Güle güle kazasız belasız kullanın. ;)

Benim bir sorum olacak, hard offroad yada atlamalı zıplamalı parkurlarda aracın kırma veya sökülme durumu nasıl? Zira zıl itibariyle şase yorulmuşmudur sizce?

Aracı tam olarak test etmedik. Ufak ufak zorluyoruz. Araca ne olacağı 24-25 indeki mahallimizde veya önümüzdeki ay düzenliyeceğimiz ulusal yarışımızda alacağı görevden sonra belli olur. Araç değerleri değiştiği için alt takımla ilgili mutlaka bir yerinden sıkıntı verecek ama ne zaman olur neresinden patlar bilmiyorum.Aracı zorlamayacak olsam bu ayarda bir şey olmaz.

Son yapılanlar :
Direksiyon Power arıza yaptı yenisi ile değiştirildi, hortumu ile beraber maliyeti... 900 TL
Ön Kaput böcekliği + cam rüzgarlıkları ............ 330 TL

IMG_2370.JPG

IMG_2371.JPG

IMG_2372.JPG

IMG_2373.JPG

Çok güze yol gösteici ve kyifle takip edilebilen bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

Evet şimdi oldu :smiley:
Su deposuyla ilgili soru işaretleri vardı kafamda
demekki sadece çamurluk içerisinden giriliyor
ok ok şimdi oldu
Bi an korktum su deposunu nereye koyacağım konusunda atıp tutuyordum :smiley:

Size yardımı oldu ise ne mutlu :smiley:
Ben pek anlamam da :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR