Lastiklerim yeni daha 5000 km yapmadı, Yokohoma Geolander At-s. Aslında benim en büyük sıkıntım, stepnem yok. Alırken aracın üzerinde de yoktu. Bu benim için olabilecek en büyük basağrısı. Lastiği yarmadığım sürece 12 VOLT bir pompa ve lastik tamir kiti benim hayatta kalmamı sağlar ama aksi durum benim için felaket olur... Lastik ebadım zaten kolay bulunur bir şey değil, 265/70 R17.
Benim şu anda uykumu kaçıran tek şey bu. Stepneyi taşıyacak yerimi zaten lpg tankı işgal etmiş durumda, ancak bagaj içine atabilirim, o da uygun janti ve lastiği bulabilirsem...
Lpg tankım full iken şehir içinde 220 km yapabiliyorum ama benim rota tam şehir içi sayılmaz, çok fazla dur kalk yok, o yüzden dağa çıkınca sarfıyat daha artacağı için benim değiştirmem benim için elzem, yoksa zırt pırt şehire inmem gerekecek, jerrycan bende yok ama şu aşamada almayı da planlamıyorum.
Sabah yazdıklarım tamamen iyi niyetlerim çerçevesinde, inşallah plan yapan tüm grup paydaşlarının sağlık, sıhhat veya iş güç problemi olmaz da bu hayali gerçek yaparız. Aksi halde en azından benim için büyük bir hayal kırıklığı olur.
Yaklaşık 3 senedir, üç gün sonrası için kişisel program yapmazken, 8 ay sonrası için plan yapan, hazırlanan, plan bütçe çalışması yapan biri olduğumu düşünürseniz, ne demek istediğimi anlayacağınızı umuyorum,
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi