GUL-06
Yaşam boyu yol...
Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu
Bu sene yaza bizde ilk defa kendi Turumuzu yapmayı planlıyoruz.Açıkçası bizim içinde giderken kıyı şeridinden, dönerken iç kısımlardan Ankara'ya ulaşmak ve aynı rotadan geri dönmemek daha cazip geliyor.Kısıtlı zamanda daha çok yer görüp gezebilmek amaciyla...
barbecue' Alıntı:Murat Bey,
Bilgiler ve tavsiyeler için çok teşekkürler. Gezilmesi ve görülmesi gereken, güzel yurdumda daha nice köşelerin olduğunu bilmek insanı hem heyecanladırıyor, hem de bu zamana kadar ben neden buralara gitmedim diye sorgulama ihtiyacını da...
Bizim bu geziyi planlarken ki amacımız Emre Bey'in de dediği gibi öncelikle Doğu Karadeniz yaylalarını gezip görmekti. Belki bu tura ben kend adıma konuşuyorum, yetiştiremeyebilirim ama bir sonraki sefere Karadeniz kıyı şeridinden kopup içerilere kaçmak iyi bir alternatif olabilir.
Bu seneki hedef bizim aile için deneme amaçlı olacak. Ailecek ilk defa bu türde bir aksiyona çıkacağız. Deneme amaçlı olması sebebi ile, daha hafif ve zor koşulları öteleyecek bir program olması alışma dönemi için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Umarım bu seneyi başarılı bir şekilde tamamlayıp, seneye daha zor parkurlara ve yollara direksiyon sallarız.
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
Bu sene yaza bizde ilk defa kendi Turumuzu yapmayı planlıyoruz.Açıkçası bizim içinde giderken kıyı şeridinden, dönerken iç kısımlardan Ankara'ya ulaşmak ve aynı rotadan geri dönmemek daha cazip geliyor.Kısıtlı zamanda daha çok yer görüp gezebilmek amaciyla...