omnitemporal' Alıntı:sanırım bu yüzde bir bu organizasyonda buluştu.
güngör' Alıntı:Fotograf paylaşılsaydı ilham alınabilir hazırlık anlamında, ekibin eline sağlık.
dturan' Alıntı:Bende eksik bişey olmadığından (yapacaklarım keyfi şeyler olacak çünkü) elektrik müh. Bir arkadaşımla araç dışı elektrik üretimine biraz kafa yordum bu hafta. Aslında Levent abi bu işlerde daha tecrübelidir karavanından ama, benim şu an için düşündüğüm buzdolabı ve araç içinde çakmakları kullanılacak aletler için güneş paneli ve rüzgar enerjisiyle 12v üretmek.
Yol boyunca elektrik ihtiyacımız fazlasıyla olacak. (Buzdolabı,gps,telsiz,şarj aletleri vs.vs.) bu yüzden aracın şarj dinamosuna mümkün olduğu kadar az yük bindirmek istiyorum. Kafamda güneş paneli haricinde seyyar bir rüzgar gülü var. Bakalım nasıl olacak
dturan' Alıntı:Çadırın kasası ortaya çıksın Gölcük te yaptırıcam kumaşı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende plan yok kardeş biliyorsun. Herşey son yarım saattafa4196' Alıntı:Nezaman geliyon ay sonu biz gelmeyi planlıyoruz...
imrdnmz' Alıntı:biz bu geziyi sag salim bitirelim var ya donmeyiz artik gibi geliyor bana giderek bu is geziden cikiyor USA daki preppers haline donuyor hahah
bu arada cadir icin kumas olayini naptin? Belki bende degistiririm belli olmaz...