Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen çiböreği heryerde yemeyiniz.şehirde bilen bilmeyen bissürü çibörekçi açıldı.haşlanmış soğan ve eser miktarda kıyma ile yapılan çibörek; çibörek değildir.işin acı veren kısmı ; şehre dışardan gelen misafirler ,genelde merkezi yerlerde açılmış bu tür yerlerde yedikleri çiböreği aslı zannediyorlar....Atalar cd de ,Kırım çibörekçisini öneririm.(reklam değildir.dükkanın sahibiyle en küçük yakınlığım ve ticari ilişkim yoktur)..
Çiböreğini kesinlikle Kırım caddesinde yemelisiniz,Acet haklı bu konuda. Ama şehre yeni gelenler ve kısıtlı zamanı olanlar için şehirde Kırım caddesini aramak uzun süreceği için bu konuda isim yapmış en uygun yere Papağan'a uğramalarıda tavsiyedir.
öğrencilerin orda çalışmak için bile 1000lerce cv bıraktığı (biri ben) 2 işletme öğrencisinin açmış olduğu gezginlerin yeri varuna cafede de bi bira yudumlamadan eskişehir gezilmiş sayılmaz bence. O kadar güzel bir ortamki habire yeni bi tane ekliyorlar bünyelerine. Varuna Del Mundo en oturmuş ve en güzeli bence. Kimi görseniz bilir.
2009 ilkbaharında Muttalıp cad.de "Alpu çibörek" açıldı.ve şu anda tartışmasız Eskişehir in en iyi çibörekçisi.Kırım çibörekçisinden de iyi .defalarca denenmiştir.bu ikisinden başka bir yerde de çibörek yemeyin sakın.Papağanın hamuru çok kalındır kıyması da az.yabancılar ve bilmeyenler herhalde böyledir deyip yiyorlar.ama tatarların çok büyük çogunlugu orada yemez zaten.
Kırım çibörekçisıyle bir ilişkim olmadıgını söylemiştim..alpu yu ise birkaç ay önce keşfettim.zaten yeni açıldı.sahibini hiç tanımadım.hatta yedikten sonra tanışmak istememe ragmen olmadı.tavsiyem ise ;iyi okursanız tek bir yeri değil,her ikisini de işaret ediyor...ama papağanı da çibörekten saymıyor...ithamınız yersiz.başka_??
Soylediysenizde ben duymadim! Ayrica kotu manada bir ithamdada bulunmadim!Iki konuyada ayni kelimelerle yazmissiniz dikkatimi cekti.Sahibi olsa ancak bu kadar anlatabilirdi!
bu memlekette eline bir kazan alıp 2 metrekare dükkan açan çibörekçiyim demeye başladı.hertaraf bunlarla dolu.hepsi sahte.içine bol soğan ve 2 gr kıyma koyup günlerdir değişmemiş kirli yağda pişirip çibörek diye yutturuyorlar.papağan ı yerinin kolaylıgı yüzünden önerdiğinizi biliyorum.mantıklı da .ama iyi çibörek yapmaz papağan.hamuru çok kalın ve içi azdır.benim önerdiğim yerler ise çiböreğin gerçek sahipleri tatarlar tarafından büyük ekseriyetle tercih edilen yerlerdir.dikkat ederseniz iki yer önerdim.üstelik en çok önerdiğim yerin sahibini bile tanımıyorum.insanlar kaliteli,temiz ve gerçeğine sadık,iyi yapılmış yemekler tatmalı..bu konuda son derece kararlıyım..bundan kaynaklanan duygusallıgımı da hoşgörün lütfen.
Doğrusu başta ithamınız ağır geldi.hani bir dükkan açmışta ,reklamını yapıyor gibi.ama ben bu konudaki düşüncemi söyledim artık ve beni anladıgınızı düşünüyorum.yanlış anlaşılmak istemem elbet..saygılar..iyi geceler..
Itham degildi,sahibiyim deseydiniz de 'ne guzel gezenbilircilere bol kiymalisindan ikramda yaparsiniz artik'deyip baglardim konuyu. Sadece bir soruydu,basit ,cevabi tek kelimelik sadece bir soru. Iyi geceler.
peki ..olur a ,bu site aracılığıyla vs birgün karşılaşırsak size alpu çibörekte , çibörek ısmarlamak borcum olsun o zaman.sadece tadıp ,papağanla karşılşatırmanız ve gerçek çiböreği tanımanız adına.tekrar iyi geceler
Bir tanede ben yazayımda peşinen söyleyeyim, sahibi değilim, patronunu tanımam senelik iznime gittiğimde mutlaka bir defa Tatlıdil Köftecisine bir uğrarım, köftesine ve şırasına bayılıyorum...Gerçi eskiden daha bir lezzetliydi sanki ama şimdi de fena değil... Bir deneyin derim...