KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?
Yusuf kardeşim teşekürler
Levent abicim haklısınız zaten siz bana daha öncede demiştiniz önce kaborta boya ve mekanik işleri yaptır diye bende büyük sözü dinledim çok azda mekanik işi var onuda yaptırırsam herşey tam olarak işe başlayacağım.
Özgür bey teşekürler
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?
Hafta sonu nihayet boyadan yeni çıkmış aracımızın içine mebran kapladım. daha önce boya esnasında 6 tüp pütür atmıştık tabana üzerine mebran kaplanınca izalasyon oldu gibi...
Ramazan bey tekrar kolay gele
bi şey soracam müsadenizle
resim izmir memleket antalyamı tam çözemedim şu an neredesiniz, eğer izmirdeyseniz gelip tanışmak isterim
yalnız bu işler zor demişsiniz, ben hiç anlamasamda dediğim gibi izmir de iseniz yalnız bırakmayalım sizi
Temel bey Resim izmir çünkü yapımına başladığımız ducatomuzu izmirden aldık ikametimiz Antalya gelirseniz beklerim. Ayrıca çok naziksiniz inanın çok menmun oldum yardım talebiniz karşısında.
Ramazan bey,
Karavancı sayısı arttıkça bundan en çok bizler mutlu oluyoruz, aileye yeni bireyler katıldı diye. Kaporta ve mekanik sorunlarını hallederek işe başlamanız çok yerinde.
Size kolaylıklar diliyorum.