deveci' Alıntı:hadi bakalım hayırlı olsun
Engin beye bende daha önce bu forumdaki paylaşımları için tşk.etmiştim ama geçtiğimiz yıl kendisi Y.P yaparken küçük bir kaza geçirdikten sonra birde üstüne üstlük Unimog aldıktan sonra sanki konuya ilgisi azalmış gibime geldi .. bakalım öylemi : ;DCOMPETUS' Alıntı:Bu denli geniş bir paylaşım için teşekkürler.Elinize sağlık.
Selamlar,
Murat
hayır yamaç paraşütünden vazgeçmiş değilim.ama işlerim çok yoğun, zaman ayıramıyorum.Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Engin beye bende daha önce bu forumdaki paylaşımları için tşk.etmiştim ama geçtiğimiz yıl kendisi Y.P yaparken küçük bir kaza geçirdikten sonra birde üstüne üstlük Unimog aldıktan sonra sanki konuya ilgisi azalmış gibime geldi .. bakalım öylemi : ;D
evet birkez yamaç paraşütü ile uçan bir daha bundan vazgeçemez.HeRo_SaHiN' Alıntı:GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR OLAY İNSAN KENDİNİ GERÇEKTEN "KUŞ" GİBİ HİSSEDİYOR
DÜNYA YI HER YERDEN GÖRMEK GEREK SUDAN HAVDAN KARADA HATTA İMKANI OLAN UZAYDAN
Nesine' Alıntı:abbaaooovv bu kadar teknik bilgiyi görünce soğudum
ben sanıyorum ki, yamaçtan atlıyorsun, paraşüt açılırsa iniyorsun, açılmazsa ölüyorsun.
Ne âlâ memleket
;D ;D ;DNesine' Alıntı:Ne bilek bacı, babamızın evinde yamaç paraşütüynen atlıyorduk sanki her gün