XJ kaporta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aybarsz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,684

aybarsz

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
tanışma bölümünde yazdığım gibi 90 model cherokee xj limited sahibiyim ve aracımı çok seviyorum, aldığım günden sonra hemen ufak çapta ve yavaş yavaş off-road koşullarına uygun hale getirmeye başladım (en son sis farları ile 2" yükseltme uyguladım). Sınavlarım ve yoğun dersler yüzünden forumda pek aktif olamadım ve böyle talihsiz bir olayla ilk başlığımı açıyorum :( .

1 gün önce geçirdiğim talihsiz bir kaza yüzünden aracımın sağ arka ve ön kapıları hafifçe göçtü ve boyası sıyrıldı. Hasarı gören arkadaşlarımın "pek bir şey yok şuraya-buraya götür, hemen yaparlar" demesine rağmen size danışmadan hareket etmek istemedim. Ankara'da bulabileceğim sağlam kaporta ustası önerebilirmisiniz? :smiley:

oluşan hasarın fotoğraflarını yarın mutlaka ekleyeceğim.

şimdiden ilginize çok teşekkür ederim

ayrıca aracımın resimlerini sizinle paylaşmak isterim :

http://img221.imageshack.us/i/spa3178n.jpg/
http://img688.imageshack.us/i/spa3179.jpg/
http://img404.imageshack.us/i/spa3174.jpg/

Etiketler
Ynt: XJ kaporta

elbette var ama öncelikle geçmiş olsun diyorum,

Usta için;
şaşmazın karşısındaki, yani istanbul yönüne giderken yolun sağındaki sanayi sitesinde ciddi derecede sanatkar bir ustam var, boyacısı da ciddi sanatkardır, batıkent istikametinden istanbul istikametine giderken şaşmaza dödüğünüz alt-üst geçitte sola şamaza değilde sağa dönerseniz ileride (600-700 mt) büyük yol kavşağına gelirsiniz, o kavşağa gelmeden 5 metre önce sağa ara girer, eğer dönerseniz yolu sonuna kadar takip edip (bu durumda solunuzda özel hastane kalacak) sağa kıvrılın, hemen önünüze totem reklam tabelası gelecek, adı "YALÇINLAR KAPORTA", Mehmet ve Murat Yalçın kardeşler, herhalde 35-40 yıllık ustalıkları vardır, samimiyetle söylüyorum çoğu büyükelçiliklerin arabalarını servise değil oraya getirdiğine yıllarca şahit oldum, bu iş için gitmeseniz bile ki inanın daha iyisi zor bulunur, çaylarını içmeye gidin, Kangal festivalinde 2 şampiyonluğu olan EFE isimli Kangallarını ve diğer şampiyonları da sevme şansınzı olur : )))

arzu ederseniz telefolarınıda size iletebilirim, tekrardan geçmiş olsun, Selamlar, Yrd.Doç.Dr. Erdoğan UZLU

yardımınız ve ilginiz için çok çok teşekkürler Erdoğan bey. Telefonu özelden yazarsanız sevinirim :smiley:

Cok gecmiş olsun,
Erdoğan Bey'in ustası eminimki mükemmeldir ama herhangi bir sekilde anlaşamaz iseniz bende gene sizi Şaşmazda başka bir yere yonlendirebilirim.
Bilginiz olsun.
Saygılarımla,
Burak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR