xj inegölde yoldan çıkıyo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pejaro3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 313
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,683

Etiketler
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo

yukseltmeden haber geldı mallar gemıden ınmiş iş artık hızlanır lastık cantı takmak için sabırsızlanıyorum

vay vay uzun zamandır siteye girmiyorum neler varmış neler gerçi aracı hergün görüyorum yakından takipteyim ama burdanda hayırlı olsun diyelim dondurma geldimi haberimiz olur heralde çapraz kariıdayız sonuçta kokusunu alırız ;D ;D

sana dondurmanın kokusu gelinceye kadar bu sıcakta yel olur gider ;D ;D ;D MAAŞALLAH tahmin ediyorum bu özveri ve takım çalışması vede şevkle inanıyorum degil inegölün türkiyenin en güzel ve modifiyeli cherokee si ortaya cıkacak yapan ustalardanda yaptıran ustalarada böyle bi araçla meydana getirdikleri için ayakta alkışlıyoruz tebrikler görselleri bekliyoruz kolay gelsin beyaz gelininiz hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah :smiley: :smiley: :smiley:

adaeada' Alıntı:
vay vay uzun zamandır siteye girmiyorum neler varmış neler gerçi aracı hergün görüyorum yakından takipteyim ama burdanda hayırlı olsun diyelim dondurma geldimi haberimiz olur heralde çapraz kariıdayız sonuçta kokusunu alırız ;D ;D
sagol eko bugun dondurmayla tatlıyı kacırdın gerçi ikinci postaya yetiştin

almanyalı' Alıntı:
sana dondurmanın kokusu gelinceye kadar bu sıcakta yel olur gider ;D ;D ;D MAAŞALLAH tahmin ediyorum bu özveri ve takım çalışması vede şevkle inanıyorum degil inegölün türkiyenin en güzel ve modifiyeli cherokee si ortaya cıkacak yapan ustalardanda yaptıran ustalarada böyle bi araçla meydana getirdikleri için ayakta alkışlıyoruz tebrikler görselleri bekliyoruz kolay gelsin beyaz gelininiz hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah :smiley: :smiley: :smiley:

sagol soydan her şeyin en iyisini aldık hiç bir masraftan kacınmadık ceplerı boşaltık cuma gunu sergı acıcaz yardımlarınızı beklıyoruz

sagolsun bekır usta bu kadar işin arasında bizimle ilgileniyo benim kahrımı çekıyo ben bu dondurmayla tatlıyı bılseydım daha once alırdım

gorseller bırazdan gelıyo

allaha şükür yükseltme geldi bundan sonra işleri uçururuz evelallah

IMG_2211.jpg

IMG_2212.jpg

IMG_2213.jpg

IMG_2214.jpg

IMG_2215.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR