Pejaro3500
Kamp II
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo
kaş takıldı
kaş takıldı
sinaa' Alıntı:konuyu baştan sona okuyamadım şu an ama çok önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum:
Lütfen egzos işini ciddiye alın, bilinçsiz yapılan egzos motora çok zararlı. üstelik güç kaybı da cabası. şu an aracımın eski haline gelmesi için orjinal susturucu alacağım tekrardan para verip, ses versin diye taktığım susturucu motoru resmen tıkadı.
Koltuğa yapıştıran araba şimdi devrini bile toplayamıyor.
Lütfen dikkate alın bunu; en azından üzerinden çıkan susturucuyu da hemen atmayın.
Güle güle kullanın bu arada aracınızı güzel gözüküyor gerçekten
__ C J 7 __' Alıntı:orjinal egsoz değişimlerinde genelde performans kazanılır diye biliyorum o da egsoz gazı daha rahat çıktığı için.
ama sizin deyiminiz de motoru tıkadığından bahsetmişsiniz. acaba araçta farklı bir problem olabilir mi?
yakın zamanda bende aracımda egsoz değişimi yapmayı düşünüyordum tecrübeli abilerimiz bu konuya bir ışık tutarsa memnun oluruz.
bu arada cherokee de mükemmel olmuş güle güle kullanın
Pejaro3500' Alıntı:performans bujı kabloları geeldi
AL1820' Alıntı:yandaki demirler çokmu büyük?
dodikleri de kurtarsın istedik o yüzden büyüttük yoksa yan sürtünmelerde dodikleri elimize alırdık
vwcaravelle' Alıntı:off diyorum. başka bişey demiyorum süper
teşekkurler bu arada internete giremedigim için arkadaşların yorumlarına cevap veremedim
sinaa' Alıntı:konuyu baştan sona okuyamadım şu an ama çok önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum:
Lütfen egzos işini ciddiye alın, bilinçsiz yapılan egzos motora çok zararlı. üstelik güç kaybı da cabası. şu an aracımın eski haline gelmesi için orjinal susturucu alacağım tekrardan para verip, ses versin diye taktığım susturucu motoru resmen tıkadı.
Koltuğa yapıştıran araba şimdi devrini bile toplayamıyor.
Lütfen dikkate alın bunu; en azından üzerinden çıkan susturucuyu da hemen atmayın.
Güle güle kullanın bu arada aracınızı güzel gözüküyor gerçekten
ilginiz için teşekkur ederim
__ C J 7 __' Alıntı:orjinal egsoz değişimlerinde genelde performans kazanılır diye biliyorum o da egsoz gazı daha rahat çıktığı için.
ama sizin deyiminiz de motoru tıkadığından bahsetmişsiniz. acaba araçta farklı bir problem olabilir mi?
yakın zamanda bende aracımda egsoz değişimi yapmayı düşünüyordum tecrübeli abilerimiz bu konuya bir ışık tutarsa memnun oluruz.
bu arada cherokee de mükemmel olmuş güle güle kullanın
biz egsozu yaptıktan sonra arabanın performansı arttı bujı kablolarında problem vardır belkı arkadaşın aracında.
sinaa' Alıntı:performans buji kabloları nasıl, hissedilir bir fark var mı?? ben de getirtmeyi düşünüyorum da...
bizim araçta inanılmaz hissedildi.