mabirsen
0505 792 00 98
Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi
Güzel bir çalışma olmuş, teşekkürler.
Güzel bir çalışma olmuş, teşekkürler.
Etkaize' Alıntı:Sitede goremedim sanirim ekli degil.
Giresun Ofran kamp alani
etezcan' Alıntı:Benim önemli olduğunu düşündüğüm bir durum da şehirlerde kısa süreli konaklamak için ücretli/ücretsiz park alanları. Örneğin; Aydın Söke'de Novoda Outlet otoparkı, İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazar yeri karşısı otopark gibi. Buralarda hizmet alamadığımız yerler de olabilir ancak 1 veya 2 günlük idare edilebilir durumlarda geceleyebileceğimiz yerleri bilsek fena olmaz.
Ne dersiniz?
Ben hemen her karavancının yada kendi şehrini bilen karavan tutkunlarının boyle bir listeye destek vereceğini sanıyorum. Kayıtlı kullanıcıların belli bir formatta bilgi girişi yapmalarına izin vermelisiniz. Tabii bilgi tekrarları da olacaktır ama koordinat, tam adres veya kullanıcı uyarıları ile bunlar ayıklanabilir. Bu liste içerisinde belli kriterlerde sorgulama yapılabilmeli diye düşünüyorum.gokayvaz' Alıntı:Merhaba, bu şekilde bahsettiğiniz yerlerin sayısı fazla mı? Eğer elinizde bu noktalarla ilgili veri varsa bilgi@kampingturkiye.com adresine gönderin. Siteye yeni bir kısım ekleyecek kadar bilgi toplayabilirsek bu tarz bi çalışma düşünülebilir.