KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Böyle bir site gerçek bir ihtiyaç, elinize sağlık. Sizden bir isteğim olacak sitede göremediğim. Mesela gideceğimiz rota ve bölgeye göre kamp yerlerini belirlemek için bir Türkiye haritası üzerinden noktalar şeklinde kamp alanlarını belirtseniz, noktalara tıklanınca detay gelse çok iyi olur. Böylece uzun soluklu geziler için rota planlamak daha rahat olur sanırım.
barkancelebi, söylediğiniz şekilde bir uygulama üzerinde çalışıyoruz. biraz zaman lazım.
bartek, yeni fikirlerinize ve önerilerinize de açığım
gezegen07, kaya kamping'i ekledim. şimdi biraz dışarı çıkıp haftasonunun keyifini çıkarmak istiyorum. siteyle ilgilenmekten asosyal bir insan oldum çıktım dilek kamping'i de akşama eklerim.
arkadaşlar yeniden merhaba,
önerilerinizin bir kaç eksik dışında hemen hemen hepsini ekledim.
varsın, liman camping'i önermiştiniz fakat nette tesisle ilgili pek bilgi bulamadım. tesise ait bilgileri yazarsanız onu da eklerim.
drares, önerdiğiniz denizatı camping ve akyaka orman kampı artık sitede.
gezegen07, sizin önerdiğiniz kaya camping ve dilek camping de siteye eklenmiş durumda.
diğer önerilen yerler aklımda fakat tesislere ait bilgiler nete biraz eksik olduğu için onlarla ilgili araştırma yapmam gerekiyor. o yüzden onları ekleyemedim.
ayrıca mesajlarda tek tek cevap yazamadığım iyi dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkürler.
Böyle bir site gerçek bir ihtiyaç, elinize sağlık. Sizden bir isteğim olacak sitede göremediğim. Mesela gideceğimiz rota ve bölgeye göre kamp yerlerini belirlemek için bir Türkiye haritası üzerinden noktalar şeklinde kamp alanlarını belirtseniz, noktalara tıklanınca detay gelse çok iyi olur. Böylece uzun soluklu geziler için rota planlamak daha rahat olur sanırım.
barkancelebi'nin önerdiği ve üzerinde çalışıyoruz dediğim, bütün kamp alanlarını tek haritada görebilmesi kısmını da hallettik. Sitemizin http://www.kampingturkiye.com/tr/kamp-alanlari/services-215.htm adresinden artık bütün kamp alanlarını aynı harita üzerinde görüp yolculuk rotanızı çıkarabilirsiniz.
Özellikle karavanlar için kamp yeri bilgilerine http://www.letsgocamper.com/camping_tr.asp linkinden ulaşabilirsiniz. 2010 yılından beri derleyip ve yayınladığım bu listeki yerlerin %90'ı tarafımca ziyaret edilmiştir. Mümkün oldukça güncellemeye çalışıyorum ancak özellikle fiyat bilgilerini tekrar teyit etmekte fayda var. Ayrıca kampinglerin google map linkini kullanarak navigasyon cihazlarınıza aktarım yapabilirsiniz.