Wolksvagen T4 Campervan Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa_ozguven Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,193
O zaman siz enlemesine değil de
Uzunlamasına yatıyorsunuz
Yani yastık en arkada oluyor

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman siz enlemesine değil de
Uzunlamasına yatıyorsunuz
Yani yastık en arkada oluyor

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şimdi değiştiriyorum, 2 tane 190 W monokristali 900 liraya aldım. 60 Amper MPPT regülatörüde, internetten 290 liraya aldım. Panellerin boyu: 148 x 67 cm.

Pratik ve kullanışlı bir araç yaptınız. Hoşuma gitti. Hayırlı olsun ve güzel geziler.

valla 10 numara 5 yıldız olmuş 2 araçta. Bu konu sabitlenmeli diye düşünüyorum. Sonuçta vergisiydi trafik sigortasıydı bu konulara girmek istemeyen arkadaşlar için çok güzel 2 örnek var bu konuda. Yalnız bir sorum olacak. Bu tarz araç ile yurt dışı çıkışı yapılabiliyor mu ?

teşekkür ederim, sizin aracınızda güzel ve kullanışlı gözüküyor.şimdilik şarj açısından bir sıkıntı yaşamadım, gayet verimli çalışıyor sistem. zaten sadece geceleri konaklama esnasında aydınlatmada kullanıyorum.

beğenmenize çok sevindim. zaten bende vergi sigorta gibi masraflardan dolayı böyle bir girişimde bulundum. 1-1,5 sene kadar bu araçla deneyimde bulunacağım. baktım ki karavan hayatına adapte olabiliyoruz bende PSA grubu 15m3 araç alıp onu karavana cevirme niyetindeyim.yurt dışına çıkmakiçin uygun olacağını zannetmiyorum, sonuçta hiçbir belgesi yok.

Kusura bakmayın ama bilmediğimden soruyorum. Karavan olarak geçmemesi sabit mutfak ve banyo olmamasından mı kaynaklanıyor. Yoksa kocaman yatak var. Onu göz önünde bulundurmuyorlar mı?

SON KONULAR - FORUM