omnitemporal
MURAT ERDOĞAN
Dıştan bile 170 cc
O kadar izolasyon kaplama vb.
Sizin yatak uzunluğu en fazla 160 cm olabilir
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUO
Dıştan bile 170 cc
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[
genişlik ve uzunluğu nasıl algıladınız bilmiyorum ama aracın boş halindeki ölçüleri sizin anlaya bileceğiniz şekilde aktarayım. şoför koltuğunun arkasından, bagaj kapağına kadar 280 cm (bu iç kısmın uzunluğu oluyor) sağ ve sol (sürgülü kapı ve sürgülü cam arası ) duvarların arasıda 165 cm gelmekte. söylediğiniz gibi dıştan dışa 170 gelmez. 165 cm geliyor. izolasyon, kaplama derken 155 cm yatak genişliği kaldı. umarım anlata bilmişimdirDıştan bile 170 cc
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba arkadaşlar, kendime ufak geziler için bir t4 alıp basit bir campervan yapmak niyetindeyim. daha öncede bahsettiğim gibi yılların marangozuyum. kendi atölyemde hızlı bir şekilde yapma niyetindeyim. iki yetişkine kısa süreli konaklama sağlaması (2-3 gece gibi) yeterli olacak şekilde yapmaya niyetliyim. bakalım ortaya ne cıkacak
Benim yaptığım hatayı siz de yapmışsınız, Polikristal solar panel almışsınız. Monokristal almalıydınız. Şarj regülatörünü de mutlaka MPPT almalısınız. Zira bu panelle bulutlu havada akülerinizi şarz edemezsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Sırada güneş paneli ve tente de, Ekli dosyayı görüntüle 516496 Ekli dosyayı görüntüle 516497 Ekli dosyayı görüntüle 516498 Haydi bismillah
Ben şimdi değiştiriyorum, 2 tane 190 W monokristali 900 liraya aldım. 60 Amper MPPT regülatörüde, internetten 290 liraya aldım. Panellerin boyu: 148 x 67 cm.Benim yaptığım hatayı siz de yapmışsınız, Polikristal solar panel almışsınız. Monokristal almalıydınız. Şarj regülatörünü de mutlaka MPPT almalısınız. Zira bu panelle bulutlu havada akülerinizi şarz edemezsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Hocam panellerin fiyatı normal ama 60 amper mppt regulatörün çin malı olanını bile o paraya vermezler.Bir yanlışlık olmasın?Ben de şu an araştırıyorum.Bulduğum en uygun 60 amper mppt bu:Mexxsun 60 Amper Mppt (12-24-48 Volt) Dijital Kargo Bedava - n11.comBen şimdi değiştiriyorum, 2 tane 190 W monokristali 900 liraya aldım. 60 Amper MPPT regülatörüde, internetten 290 liraya aldım. Panellerin boyu: 148 x 67 cm.
teşekkür ederim, sizin aracınızda güzel ve kullanışlı gözüküyor.şimdilik şarj açısından bir sıkıntı yaşamadım, gayet verimli çalışıyor sistem. zaten sadece geceleri konaklama esnasında aydınlatmada kullanıyorum.Benim yaptığım hatayı siz de yapmışsınız, Polikristal solar panel almışsınız. Monokristal almalıydınız. Şarj regülatörünü de mutlaka MPPT almalısınız. Zira bu panelle bulutlu havada akülerinizi şarz edemezsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
sizin yorumlarınıza takip ettiğim konularda denk gelmiş ve hep beğenmişimdir. hoşunuza gitmesine çok sevindim, teşekkür ederim.Pratik ve kullanışlı bir araç yaptınız. Hoşuma gitti. Hayırlı olsun ve güzel geziler.
beğenmenize çok sevindim. zaten bende vergi sigorta gibi masraflardan dolayı böyle bir girişimde bulundum. 1-1,5 sene kadar bu araçla deneyimde bulunacağım. baktım ki karavan hayatına adapte olabiliyoruz bende PSA grubu 15m3 araç alıp onu karavana cevirme niyetindeyim.yurt dışına çıkmakiçin uygun olacağını zannetmiyorum, sonuçta hiçbir belgesi yok.valla 10 numara 5 yıldız olmuş 2 araçta. Bu konu sabitlenmeli diye düşünüyorum. Sonuçta vergisiydi trafik sigortasıydı bu konulara girmek istemeyen arkadaşlar için çok güzel 2 örnek var bu konuda. Yalnız bir sorum olacak. Bu tarz araç ile yurt dışı çıkışı yapılabiliyor mu ?