Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laminat parke yapımı da bitti, sıra arka kapağı açtığımda oradan kullanacağım çekmecelerde. Ondan sonra yatak ve üst dolaba sıra geliyor. Hızlı bir şekilde çalışmaya devam.
Bütün koltukları söküp döşemeci ye verdim. Arkadaki ikili koltuğu vize zamanı geldiğinde takmak için parkede yerlerinide ayarladım. Vizeye giderken lavabo dolabını çıkarıp, koltuğu takmak yeterli olacakmış. TÜVTÜRK de çalışan arkadaşlara sordum.
Aracın dışarıdan elektrik girişi harika olacak. Tek bir dokunuşla kedi gözünü çıkarıp içindeki fişe takmak yeterli. Bakınca hiç belli değil. Bence çok iyi oldu.
koltukların döşeme işi bitti ve montajı yapıldı. Yatak için 32 danse İşbir sünger aldım (500 tl) oda koltuk renklerine uygun kaplanip yerine koyulacak inşallah
çekmece ve üst dolap işlerini bitirdim. Çekmeceler çok iyi oldu. Sağ üsttekinde nur gaz ocak olacak, sol üstdekinde doğrama için büyük bir tahta yaptım. Ocağın altına büyük bir kaşıklık koydum. Sıra tavan kaplamasına geldi.
Tavan kaplaması bütün günümü aldı. Tente ve sepette geldi, montajı biraz ugrastiracak gibi. Arka üst dolaba iki tane hoparlör de taktım. İşi ortaladim gibi.