Güzel günlerde kullanmanı dilerim.
aracı servise götürdüm..
alt takım beklediğimden de kötü çıktı maalesef, usta da ilk kullandığında fena değil demişti ama lifte alınca acı gerçekler meydana çıktı
toplam masraf benim beklediğimden yaklaşık 2500 TL fazla çıktı, bunda ekspertiz yaptırdığım yerin de payı büyük maalesef, hadi Jeep e özel alt takımdaki yerlerde olan arızaları tespit edememeleri normal ama özellikle de disklerin bitik olduğunu görmemiş olmaları rezalet! sonuçta disk ve işçilik 500TL den başlıyor..
hamama giren terler deyip yaptıracağız artık, yarın akşama teslim etmeye çalışacaklar, sonrasında artık araç hakkındaki görüşlerimi yazabilirim
aminn, çok teşekürlerAracınız hayırlı olsun, rengi çok hoş duruyor, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Alt takım da o kadar masraf ne çıktı?
liste uzun valla
burçların nerdeyse hepsi, ön üst salıncak, keçe mahruti vs..
araba alırken cepte fazladan 5 6 bin tl olacak. masraf çıkmazsa ne ala. oturur yersiniz o parayı
araba alırken cepte fazladan 5 6 bin tl olacak. masraf çıkmazsa ne ala. oturur yersiniz o parayı
Şimdilik yolda kalmadık. tatili bekliyorum periyodik bakım için. km 8 bini bulduk malesef.teşekkürler hocam,
senin araba nasıl, tam gezme mevsimi geldi.
Aynen.. Kll hocam özel mesaj ile telini istemiştim konuşmak için. Soracağım birkaç şey var. Vaktin olur mu konuşmaya?