Wj Rölanti Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Poseidon13 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,497

Poseidon13

Yeni Üye
Herkeze merhaba 2000 model 4.7 aracım 600 devirde çalışıyor ancak ani durmalarda devir 600 e düşerken bazen stop ediyor beya edecek gibi oluyor rölanti valfi deniyor yan sanayi sıkıntı yaratırmı veya başka önerisi olan varmı birde sabahları geç çalışıyor kontağı 2 3 defa aç kapa yapınca biraz daha erken alıyor ısındıktan sonrada 5 dakika bekleyip çalıştırdığında biraz aptal çalışıyor tecrübe bilgilerini ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Etiketler
rölanti valfını drbIII test aleti ile test etmek lazım. belli devirde sabit tutuyorsa arızalı değildir. tamamen bozulmamış rölanti motorunu ancak yenisini takıp deneyerek anlarsınız. araç ısındıktan sonra tekleme vs varsa soğukken yoksa, oksijen sensörlerinde ve gaz kelebek sensörüne, araç soğukken ve/veya sıcakken tekleme varsa ateşleme ile ilgili parçalara, araç sadece soğukken tekleme varsa ateşleme, gaz kelebeği, ve gaz kelebek sensörüne bakmalısınız. ayrıca geç çalışma istop settikten sonra çalışmama gibi şeylerde krank ve eksantrik pozisyon sensörlerinin arızasına işaret eder.

rölanti valfını drbIII test aleti ile test etmek lazım. belli devirde sabit tutuyorsa arızalı değildir. tamamen bozulmamış rölanti motorunu ancak yenisini takıp deneyerek anlarsınız. araç ısındıktan sonra tekleme vs varsa soğukken yoksa, oksijen sensörlerinde ve gaz kelebek sensörüne, araç soğukken ve/veya sıcakken tekleme varsa ateşleme ile ilgili parçalara, araç sadece soğukken tekleme varsa ateşleme, gaz kelebeği, ve gaz kelebek sensörüne bakmalısınız. ayrıca geç çalışma istop settikten sonra çalışmama gibi şeylerde krank ve eksantrik pozisyon sensörlerinin arızasına işaret eder.
Kll hocam sen ankarada miydin

Şu wj 'mi sana bi dinletmek istiyorum. Çözemediğim bir iki ses var acaba fikrin olur mu

Merhaba, ben de ankara dayım. Çözüme ulaşamazsan önümüzdeki hafta içi 4,7 lerden anlayan arkadaşlarım var baktırırız beraber. Obd 2 okuyucu var ayrıca onla da bakarız sensörlerine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba, ben de ankara dayım. Çözüme ulaşamazsan önümüzdeki hafta içi 4,7 lerden anlayan arkadaşlarım var baktırırız beraber. Obd 2 okuyucu var ayrıca onla da bakarız sensörlerine.

Selam iyi olur valla bu arada sanki ben profil deki aracı görüyorum. Birlik mahallesindemisiniz

Pazar günü bulamayız arkadaşları :smiley:
Müsait olunca haber verin hallederiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR