nedir motoru modeli falan bu aracın ?Aynen öyle hocam istersen eğer bu arkadaşla tanıştırabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 50252
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
nedir motoru modeli falan bu aracın ?Aynen öyle hocam istersen eğer bu arkadaşla tanıştırabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 50252
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
nedir motoru modeli falan bu aracın ?
WJ üzerine çok konuşulabilecek bir araçtır, dizayn, sağlamlık, arazi performansı ve stok olarak yol konforu ve tutuşu..Ben ev aldım şimdi kredi ödüyorum o yüzden fazla açılamıyorum fiyat konusunda..35 civarı bi fiyat belirledim ve o fiyat çevresinde araç bakıyorum. Wj'yi ben hem asfaltta hem de arada dağda bayırda kullanırım diye düşünmüştüm ama sanırım ne tam asfalt arabası ne de tam off road..Tam ikisinin ortası gibi bir şey.. Mesela dağa bayıra vursan Zj gibi değil asfalta vursan Range gibi deil. Fakat e39 asfaltta tam bi canavar..En azından bi konuda tam performans sağlayabiliyor.
bende aynısını yazacaktım. bmw ye göre sallanabilir de ZJ ye göre mesela çok daha güvenli ve rijittir. ayrıca 35 bin tl ye dizel Wj pek mümkün değil gibi.
fiyatlar biraz şişkin gibi..35 az para değil yine de 14 yasında bi araba içinbende aynısını yazacaktım. bmw ye göre sallanabilir de ZJ ye göre mesela çok daha güvenli ve rijittir. ayrıca 35 bin tl ye dizel Wj pek mümkün değil gibi.
kullanım alanı derken wj'nin dezavantjı ne tam olarak anlamadım ?bence 530 daha mantıklı olur. tamamen kullanım alanı ile ilgili bir seçim bu.
hocam hoşuna gitmeyen nelerdi mesela ? bir de son fiyat ne aöylemişlerdi size ?Çorlu da bulunan araca baktirdim.
Bu araç başka bir galeride idi.
Tamponlar boyanmış, farlar temizlenmiş.
Bizim pek hoşumuza gitmemişti.
Tercih meselesi. Motor durumu hakkında bilgim yok.
Kozmetik olarak ve galerinin tutumu nedeni ile vazgeçmiştik.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi