Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
25 haziranda istanbuldan aldım üzerine binerek ankaraya geldim,ve bu vakte kadar yaptıklarım;
1-araçın altı full ziftlendi
2-piston sekman-ana yatak kolu-tk subap-piston kolu-krank ağırlıklı-yağ pompası-benzin pompası-devirdaim-tk conta-tk buji-benzin otomatiği-yağ filtresi-buji kablosuplatin meksene-v kayış değişti,marş motoru komple değişti
*motor ve şanzıman iyi arazide ötme yapmıyor
3-istanbuldan gelirken conta yaktım uzun yol malum 500 km,araç ilkkez böyle bir uzun yola cıktı(bende ki deli cesareti)
conta motor saplamaları termostat orjinalleriyle değişti,iç dikiz aynası takdım.radyatörü şişletip kendi imkanlarımla genleşme bidonu yaptım ve hararet sorunum kalmadı.ankara çubukda olduğum için iyi ustam yok.9 temmuzda yaman jeep den full takım motor sibop,ve üst conta aldım orjinalinden sanırım ustamın gözü kesmedi ve gerek yok dedi sonradan
çalışan bir hız göstergesi ile takas olur
4-direksiyonum da ki boşluk için rot aldım resim cekip yollamıştım tedarikçime ama rot yanlış geldi,direksiyonun işi duruyor şuan.
5-bu sabah aracı döşemeciye bıraktım alt taban izalosyonu ve arka koltuk için anlaştım,taban zifli kağıt halı karışımı bir seyle izole edilip kaplandı ve üzeri de halıyla kaplancak yarın öğleden sonra alacağım.
6-yarın akşam lpg için ustasına bırakacağım
7-ankarada güzel ve hesaplı boya yaptıracağım yer arıyorum
8-aracın göhsünde ki göstergeler için nikelajı nereden temin edebilirim
saygılar selamlar