Sayın hocam resimlerdeki araçlar burdan tanıdığım Erkan abimizin araçları... İkisini de inceleme fırsatım oldu çok şükür. Siyah olan araç da güzel bi araç ama asıl yeşil olan gerçekten çok emek ve para harcanmış bir araç,,, Satılacak olmaları beni üzdü açıkçası,,, umarım bu araçlar değerlerini bilecek kişilere nasip olurlar,,, Benim araç üzerinde de kendimce ufak tefek çalışmalar yapıyorum kaporta filan ama bu aralar pek boş waktim olmadığından istediğim gibi ilerleyemiyorum. Malum yılbaşı yaklaştı ve muhasebeci için yoğun günler demek. Bir de binek aracım arıza açtı onun tamiri filan derken maddi açıdan da mecburen biraz ağırdan almak zorunda kaldım. Acelemiz de yok nasıl olsa yavaş yavaş hallederiz.. Zamanı gelince fotolarını garaj bölümüne ekleyeceğim...seyit' Alıntı:Hayırdır İlker? Bu cızırtı niye?
Bu arada; Jeep ne alemde? Biraz toparlayabildin mi bari?
ilker bey bu araç nerde satıldımı son durumu nedir bu yeşil willys sin..bilgi verebilir misiniz...ilkerilker' Alıntı:ahhh,, içim cız etti,,,...
en son ikiside erkan abideydi ikisini de satmayı düşünüyordu ama bi kaç aydır bende kendisiyle görüşemiyorum. arayıp sormak lazım,, ilgileniyorsanız özelden tel numarasını verebilirim.afacan886' Alıntı:ilker bey bu araç nerde satıldımı son durumu nedir bu yeşil willys sin..bilgi verebilir misiniz...
lastik var bende temizarsenikli' Alıntı:Merhabalar ilk arabam 65 model dizel bmc motorlu , bu araca jant lastik yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz _? şimdiden teşekkür ederim
bafralı55_jc5' Alıntı:lastik var bende temiz
afacan886' Alıntı:toprağım hayırı olsun plaka 52 ordunun neresindensin..jeep konuunda sana yardımcı olurum jeep toplamak hobidir herkese seve seve yardımcı oluyorum...sen jantı lastiği hangi türden istiyosun mt mi at mi...yalnız bmc motor olunca işler değişir..ordu merkezde isen daha detaylı görüşe biliriz istersen toprağım
MT tam çamur lastiğidir asfaltta ses yapararsenikli' Alıntı:Teşekkür ederim ben aracı sizin toprağınızdan aldım ordulu bi abiden ben istanbuldayım bi maceraya girdim artık geri dönüş yok gibi mt _? at _? nedir tam bilmiyorum beni aydınlatırsan harika olur