WHITE FREEDOM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadir amca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,056
Ynt: WHITE FREEDOM

kadir amca' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba sizlere dahil olmak ancak bugüne kısmet oldu .Yeni karavanımızın DOLLY KARAVAN daki karavanımızın yapım aşamalarını sizlerle paylaşmak istiyorum.Unutmadan buraya üye olmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Bülent ustaya teşekkür etmek istiyorum bugün gün boyunca gezenbilir sitesini inceledim ve Bülent ustaya hak verdim pişman olmazsın demişti her karavancının öğreneceği birşey var diye,hepinize sevgi ve saygılarımla.
Değerli Kadir Bey, aramıza hoşgeldin.Hayırlı olsun.iyi ki Bülent Ustaya yaptırıyorsun.En azından başın ağrımaz.Ayrıca kaliteyi de bulacağından eminim.Sevgiler.
Adil05

Etiketler

Adil amca çok teşekkür ederim çok şükür oğlum şimdi iyi senin teşhisin doğru çıktı sanırsam nolduysa o topaçtan oldu ,ayrıca övgü dolu sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim beni onurlandırdın kal sağlıcakla yengemede selamlar kendinize iyi bakın.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

Adil05' Alıntı:
Değerli Kadir Bey, aramıza hoşgeldin.Hayırlı olsun.iyi ki Bülent Ustaya yaptırıyorsun.En azından başın ağrımaz.Ayrıca kaliteyi de bulacağından eminim.Sevgiler.
Adil05

Adil bey teşekkür ediyorum seçimimin doğru olduğunun bende farkındayım Bülent usta işinde çok titiz olduğu kadar özündede değerli bir arkadaş bence ona kazandıran müşterilerini müşteriden çok abi kardeş gibi görmesi bu samimiyeti benim tercihimde çok önemli oldu saygılarımla.

YENİ RESİMLER

SAM_0391.JPG

SAM_0392.JPG

SAM_0393.JPG

SAM_0394.JPG

SAM_0395.JPG

Ynt: Whıte Freedom

Son karede Bülent ustanın atölyesindeki bir dolabın görüntüsü de gezenbilir'e sızmış :smiley:

Günlük çalışma mekanının bu kadar derli toplu olmasını, ben ustanın işine verdiği önemin ve yaptığı işi düzgün yapma alışkanlığının göstergesi olarak alıyorum. Ülkemizdeki bu tür ustaların sayısı maalesef çok ama çok azaldığı için kutluyor ve aramızda olduğu için teşekkür ediyorum.

bülent usta' Alıntı:
Kadir amcanın karavanı hazır ;)
Beyaz sarayın ikizi gelmiş.Gerçekten çok güzel ve hoş bir renk uyumu.Kadir Bey güzel günlerde kullan.Anlaşılan bu karelerden daha çok ilginçlerini göreceğiz gibi.Eline sağlık Bülent usta.Kısa sürede,sevgilerle kalın.

Güzel ve güven veren işçilik ve malzeme,
Benim gerçekten merak ettiğim kısım, içeride duş alırken kapı sızdırmazlığın nasıl sağlandığı, bendede aynı sistem kapı var ve ben kapı kasasına dış taraftan ince bir su toplama küveti koyarak işi çözmüştüm.

Sevgili kadir bey tatlı sohbetlerimizi şimdiden özledim ama sizin adınızada biran evvel Antallaya gidip özlemini çektiğiz kamp arkadaşlarınıza kavuşursunuz .Bülent usta yada ayrıca teşekkür ediyorum bizlere sabrettiği için :smiley:

Hayırlı olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanın. Bülent ustanın da tekrar eline sağlık...
Alpaslan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR