bülent usta' Alıntı:Sevgili gezenbilir üyeleri bikaç gündür oğlumun sağlık sorunları nedeniyle
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
bülent usta' Alıntı:Sevgili gezenbilir üyeleri bikaç gündür oğlumun sağlık sorunları nedeniyle yapım aşamalarını sizlerle paylaşamadım
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
kadir amca' Alıntı:Arkadaşlar herkese merhaba sizlere dahil olmak ancak bugüne kısmet oldu .Yeni karavanımızın DOLLY KARAVAN daki karavanımızın yapım aşamalarını sizlerle paylaşmak istiyorum.Unutmadan buraya üye olmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Bülent ustaya teşekkür etmek istiyorum bugün gün boyunca gezenbilir sitesini inceledim ve Bülent ustaya hak verdim pişman olmazsın demişti her karavancının öğreneceği birşey var diye,hepinize sevgi ve saygılarımla.
Sevgili kardeşim,geçmiş olsun,Allahtan acil şifalar dilerim.Seni seven Adil Amcan.Sevgilerle kalın.Siteye bugün girdim.bülent usta' Alıntı:Sevgili gezenbilir üyeleri bikaç gündür oğlumun sağlık sorunları nedeniyle yapım aşamalarını sizlerle paylaşamadım öncelikle hepinizin hoşgörüsüne sığınıyorum en kısa zamanda yeni resimleri eklicem saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ