WHITE FREEDOM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadir amca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,873

kadir amca

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese merhaba sizlere dahil olmak ancak bugüne kısmet oldu .Yeni karavanımızın DOLLY KARAVAN daki karavanımızın yapım aşamalarını sizlerle paylaşmak istiyorum.Unutmadan buraya üye olmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Bülent ustaya teşekkür etmek istiyorum bugün gün boyunca gezenbilir sitesini inceledim ve Bülent ustaya hak verdim pişman olmazsın demişti her karavancının öğreneceği birşey var diye,hepinize sevgi ve saygılarımla.

Etiketler
Ynt: WHITE FREEDOM

Aramıza hoş geldiniz,ilk mesajı ben yazayım istedim.Allah sonunu görmeyi nasip etsin.Bülent usta iyi bir tercih,işinin erbabı bir abimiz.Aracınız ile nice mutlu gezilere inşallah.

Hayırlı olsun. Karavanınız emin ellerde. En kısa zamanda biter de gezilere başlarsaınız inşaalah. Selamlar.

Hayırlı olsun.Tercihinizde yanlış yapmadığınızı anlayacaksınız.Güzel ggünlerde kullanın.Sevgiler.

Sevgili gezenbilir üyeleri bikaç gündür oğlumun sağlık sorunları nedeniyle yapım aşamalarını sizlerle paylaşamadım öncelikle hepinizin hoşgörüsüne sığınıyorum en kısa zamanda yeni resimleri eklicem saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ