VX100 görüş talebi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKINCI07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,759

Etiketler
Ynt: VX100 görüş talebi

çağlara katiliyorum, arac benim evin 1 arka sokaginda duruyor uzun zamandir satilik, disaridan yipranmis bir goruntusu var komple yeni boyanmis oldugu halde... ve ayrica fiyatin da hayli yuksek oldugunu dusunuyorum...

merhaba ;

Kıvanç bey tanıdık geliyordur sanırım :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-autorom-dan-2001-land-cruiser-vx-100-prins-lpg-full-hatasiz-105310333/detay

selamlar

aynen cok tanidik oradaki arkadaslara takasa vermistim biraz biner satariz demisler di demek ki biraz bindiler satiyorlar arac temiz bildigim bir araba sorunu kazasi boyasi yok arkada stepne tasiyici vardi cikartmislar sanirim ama duruyordur ellerinde temiz arac almak isteyen ilgilenebilir sorunsuz bir aractir bilginize

eralp bey bu arada siz ne yaptiniz alamadinizmi halen bir arac?

Malesef hala bakmaktayım ;

Bahsettiğim gibi ofis kurulumu için baya bir harcama yaptık geri dönüşleri yavaş yavaş olmaya başlıyor.
Sanırım bu kar ve çamur mevsiminide binekle gecireceğim :(

hayırlısı olsun bakalim ama sizin benim araca talip oldugunuz zamandan bu yana ben vx100 verip bir bmw 320 aldim suandaki galeriden sonra accordumu takasa verip bir amarok aldim :smiley: :smiley: amarok u degerlendirebilirsiniz bence varsa imkaniniz bir test edin begeneceginize eminim

:d benim 10 yılda yaptığım işlem hacmini yaratmışsınız Amarog deniyeceğim

Poseidion' Alıntı:
Kıvanç. Jantlar gelmişmi. ?

ufuk abi cikma 16" jant takimi alip lastiklerin yanaklarini biraz daha yuksek tutmak istiyorum dun arazide denedim araci gayet tatmin edici bir performans sergiledi ve yokus iniş ve cıkış asistani cok cok basarili gaza frene hic dokunmadan eğim açısına gore kendi yonetiyor belli bir eğimden oncede devreye girmiyor pilotaj hatasi ihtimali cok dusuk bu durumda

her yerde TOYOTA :smiley:

toyota.jpg

Gökser bey,

2001 model bir LC VX100 sahibiyim. Satıp satmamakta kararsızım açıkçası.
Bir taraftan aileye yeni bir üye katılacak olmasından dolayı arç sayısını 2 ye çıkartasammı diye düşünürken, diğer taraftanda aracıma kıyamıyorum.
Bu araç dışında nasıl bir aracın beni tatmin edeceğine karar veremedim açıkçası.
Arzu ederseniz kemaltor@gmail.com adresinden bana ulaşabilirseniz bende satma fikrini alevlendirebilirim belki.

Selamlar...

İlk önce VX 100 tercihinizin çok doğru olduğu ile yazıma başlamalıyım.Gerçekten harika bir araç...
Motor ömrü bakımları düzenli yapıldığında çok uzun....
Sorulan araç İzmir'de 1 yılı aşkındır satılık diye biliyorum.Bir ara kiralık ilanını da görmüştüm....
VX100 alırken standart bakılacak şeylerden farklı olarak süspansiyon akümülatörlerine detaylı bakmayı unutmayın....
Km sine de fazla takılmayın derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR