arif84
Yeni Üye
Öncelikle herkeze merhabalar,gezenbilir sitesinin yeni üyesiyim ankarada oturuyorum,yaklaşık 4-5 aydır vx 100 araca ilgi duymaya başladım ve temiz masrafı minumum düzeyde bir vx 100 aramaya başladım,internet sitelerindeki araçların birçoğuna gittim kimisinin fiatı fazla kimisininde göründüğü üzere temiz olmadığına karar verdim.Sizi fazla sıkmadan konuya girmek istiyorum.ankarada 2001 model bej renkli bir vx 100 buldum 147000 kmde şirketin 15 tane arabasından biriymiş ve genelmüdür kızı kullanıyomuş tanıştık hepsiyle aracı gördük,araçın kokpit ve derileri inanılmaz temizlikte. 30 000 km öncesindede prins marka lpg taktırılmış.sadece dıştan iki tanponun boyanması gerekio haliyle bayan kullandığı için,aracı şaşmazda özel bir servise götürdük şanzuman ve indirme kaldırma sisteminde sorun olmadığını yalnızca balata ve disklerin değişmesi gerektiğini vb 1700 tl masrafın olduğunu sölediler.herşey buraya kadar iyi,,,kasko şirketimi aradığımda aracın seceresini çıkarttım ve bana söylenen araç daha 1000 km deyken içine su almış ( sanırım dereden geçmiş ) airbag beyinleri ve buna bağlı bağzı elektrik aksamları değiştirilmiş ve birde sağ ön koltuk değiştirilmiş...şimdi bu ne demek oluyo ne anlamalıyız..aracı bir saatlik uğraşmayla 46 000 tl ye indirdik...acil bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.bu fiyata bu araç alınırmı...