VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,830
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Arkın buradan da hayırlı olsun diyeyim istedim. En sonunda oldu işte...
Kazasız belasız iyi günlerde kullan.

Kağan Bey'in bahsettiği isteksiz gitme şikayetinin kaynağını ben şöyle yorumluyorum. Bu araçların 1600 motoru bilindiği gibi bu araca biraz küçük geliyor, öte yandan da gün geçtikçe teknoloji geliştikçe yeni nesil otomobiller daha seri daha atak hale geliyor. Kısacası biraz da günümüz otomobillerine alışmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ben de olaya mental açıdan yaklaştım ;D

Bir arkadaşımın T5 Caravelle'ini kullandım 2.5 TD, 147 Bg falandı galiba. Araç tıka basa yüklü olmasına rağmen ne rampa ne yol ne de başka araç tanıyodu valla. Resmen gaza dokununca gidiyo işte... O araçtan indiğimde benim T3 biraz daha kağnı havası estirdi tabiki. Ama ne yazıkki şimdiki araçlar da ancak garanti süreleri kadar yaşıyolar, iki yüz bin ise o kadar yani, sonra elden çıkarmak gerekiyo. Fakat eski teknoloji öyle mi hala yollarda işte makina...
Herneyse ben de olaya böyle yaklaştım, hava filtresi, mazot filtresi falan da olabilir tabi ;D

Kağan Bey Syncro'dan sıkıldıysanız sizin yerinize ona gözü gibi bakacak arkadaşlar çıkacaktır ;)

Etiketler

Arkın Bey,

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, darısıma başıma diyorum...

Buradaki uzman arkadaşların yazılarını okudukça bu t3 lere bir kez daha aşık olup bir tane edinmeye çalışmamak mümkün değil...

Syncro'dan bahsetmişken; bu 4 çeker t3 leri Türkiye'de bulmak çok zor galiba?

Bir de westfalia... Fiberden yapılmış açılır tavan bulup araca monte edebilir miyiz arkadaşlar?

T 3 1600 dizel motor, kasa 2000 kg, duvar gibi bir rüzgar direnci,
kalkışta BMW ye kafa tutabilen bir serilik,
uzun yolda 2500 turbosuz bütün japonlara stoplarını ezberleten bir performans,
bilen bilir karga sekmezi 90 la nefesi kesilmeden çıkabilen nadir bir makina,
ve bütün bunlara karşın 20 yaşındaki bir araç hiçbir isteksizlik göstermeden çok rahat 140 km hız
elimizi vicdanımıza koyalım varmı başka bir örnegi.

tahirturan' Alıntı:
Arkın Bey,

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, darısıma başıma diyorum...

Buradaki uzman arkadaşların yazılarını okudukça bu t3 lere bir kez daha aşık olup bir tane edinmeye çalışmamak mümkün değil...

Syncro'dan bahsetmişken; bu 4 çeker t3 leri Türkiye'de bulmak çok zor galiba?

Bir de westfalia... Fiberden yapılmış açılır tavan bulup araca monte edebilir miyiz arkadaşlar?
Konu ile ilgili burada ve diğer açtığım form da güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Facebook ta arkadaşlarla buluşmaya başladık. İstanbulda Şuan 5-6 kişi olduk. Mutlaka bir buluşmamız ön tanışmamız olacak. Herkez bildiklerini paylaşacak ve daha güzel şeyler olacak.

bu T3 lerde benden

PRE11453.jpg

PRE%2011455.jpg

PRE%2013050.jpg

PRE%2013100.jpg

dagciark28' Alıntı:
Arkadaşla baya görüştük. Aracını begenmiştim. Ama benim bütçeme uymamıştı. Kısmet değilmiş.

Arkın bey bu T3 ün satılık ilanı hangi sitede? Fiyat ne istiyorlar?

Gerekli bilgi aşağıdaki lingte var. Araç bursada size yakın. Fakat bence biraz fazla istiyor. Ben 8.000 e aldım aracımı ve gayet temizdi. Arac temiz ama fiyat yüksek. 12.000 e daha düzgün arac alınır bence. Ama arkadaş pazarlık edebilir.

http://www.sahibinden.com/volkswagen_t_3_1_6_td_orjinal-22WQQaXQQ11757032WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR