VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,698

insel

Zirve
Mesajlar
2,511
Tepkime Puanı
26
Merhaba sizlerle seklini ve ruhunu cok sevdigim T2 Westfalia Camperlarla ilgili arsivimi paylasmak istiyordum ne zamandir. Vaktim el verdigince ekleyecegim. Ilgilenirseniz yine eklerim. Donup dolasip bunlardan yine alacagimi adim gibi biliyorum. Cunku bir tutku benimkisi. Onu da baska zaman anlatirim. :D
Aslinda benim camperim diye bir baslik acmayi dusundum ama arsivim daha etkileyici. Seyreyleyin.

1978VolkswagenWestfalia-jun14.jpg
 

Etiketler

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

69 model bir camperin ici. Dosemeler orjinal
 


Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

En sevdigim yesil. Seige green. Kuzey ulkelerinden birinde sadece yesil bus sahiplerinin olusturdugu bir grup var.

188274786_51ccca669b.jpg
 



Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Bu westy gecen sene 50 bin dolar civarnida satildi yanilmiyorsam. Ergun yanlisim varsa duzeltir.

7d41_1.jpg
 

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Gecen sene bus bulusmasi yapildi. Dunyanin dort bir yanindan bus sahipleri Duseldorf'da bulustu. Youtubeda filmleri var. Kacirmayin Inanilmaz.

288317570kj4.jpg
 

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Vwleri sadece westfalia yapmamis. Baska bir suru tasarim var. Ama sadece westfalia anlasmali. Yani banddan cikip direk westfalia fabrikasina gidiyor. Ve Camper olarak piyasaya cikiyor. Bu fotografta tavan farkli.

dsc00411ez5.jpg
 

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Eski bir model. T1. Bunun da pop up tavani var.
 

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Bildiginiz gibi degil bu vos ve bus cilginligi. Oyuncaklarini herkes toplar. Inanilmaz paralara satilir. Sadece benim 100 kusur teneke eski tip oyuncagim var. 60 lardan kalma. Ben amator bir koleksiyonerim. Bir arkadasim guinesse girdi. Sayiyi tam hatirlamiyorum ama 50 kusur bin vosvos ve bus la ilgili objesi var. Tabii bunlar bir depoda duruyorlar.
 



Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Dogaya cok yakisir bu tasarim. Kaynar gider araya. :smiley:

n565175559_305732_9558.jpg
 

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Bircok karikature konu olmustur. Afisleri girla. Bulursaniz kacirmayin. HEle eski ilanlarini sahaflarda bulabilirsiniz.

n786153463_226866_3118.jpg
 






Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

İnsel Bey, paylaşım için teşekkürler. Zevkle izledim. Bence bunlar sanat eseri gibiler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,178
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst