Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 30 Mar 2012 #129 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmail bey aracın yatak sayısına göremi 2 kişi yazdılar acaba .
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmail bey aracın yatak sayısına göremi 2 kişi yazdılar acaba .
mehmet_mtrs 05323035204 Mesajlar 1,636 Tepkime Puanı 181 Yaş 75 Yer İzmır 30 Mar 2012 #130 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmaıl bey. Karavanınız olmuş. Ne güzel. Hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullanın. Selamlar.
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmaıl bey. Karavanınız olmuş. Ne güzel. Hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullanın. Selamlar.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Mar 2012 #131 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Boş agırlık 2150 kg.. dolu agırlık 3200 kg olarak yazıyor. Gökhan bey sizin ruhsatta koltuk-kişi sayısı olarak ne yazıyor ? bunu nasıl degiştiririz. mansurvw' Alıntı: Koltuk sayısı problem çıkarabilir. aracın boş ve dolu ağırlık kısmına ne yazdılar? Genişletmek için tıkla ...
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Boş agırlık 2150 kg.. dolu agırlık 3200 kg olarak yazıyor. Gökhan bey sizin ruhsatta koltuk-kişi sayısı olarak ne yazıyor ? bunu nasıl degiştiririz. mansurvw' Alıntı: Koltuk sayısı problem çıkarabilir. aracın boş ve dolu ağırlık kısmına ne yazdılar? Genişletmek için tıkla ...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Mar 2012 #132 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Ben özellikle ruhsatta karavan yazmasını ve sınıf olarak da MI olmasını istemiştim.oldu..ama kişi sayısını hiç aklıma getirmedim.. Yusuf bey zannetmiyorum .yatak sayısı ile kişi sayısının alakalı oldugunu. Yusuf Aybek' Alıntı: İsmail bey aracın yatak sayısına göremi 2 kişi yazdılar acaba . Genişletmek için tıkla ...
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Ben özellikle ruhsatta karavan yazmasını ve sınıf olarak da MI olmasını istemiştim.oldu..ama kişi sayısını hiç aklıma getirmedim.. Yusuf bey zannetmiyorum .yatak sayısı ile kişi sayısının alakalı oldugunu. Yusuf Aybek' Alıntı: İsmail bey aracın yatak sayısına göremi 2 kişi yazdılar acaba . Genişletmek için tıkla ...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Mar 2012 #133 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Teşekkürler Mehmet bey..evet karavanımız oldu..Ama benim degil içişleri bakanının ;D ;D ;D mehmet_mtrs' Alıntı: İsmaıl bey. Karavanınız olmuş. Ne güzel. Hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullanın. Selamlar. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Teşekkürler Mehmet bey..evet karavanımız oldu..Ama benim degil içişleri bakanının ;D ;D ;D mehmet_mtrs' Alıntı: İsmaıl bey. Karavanınız olmuş. Ne güzel. Hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullanın. Selamlar. Genişletmek için tıkla ...
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 31 Mar 2012 #134 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " hayırlı olsun ismail abi allah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " hayırlı olsun ismail abi allah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah
TA2RX Müzmin öğrenci Mesajlar 2,556 Tepkime Puanı 620 Yaş 64 Yer Yalova Web www.tcswat.org Telsiz Çağrı Kodu TA2RX 31 Mar 2012 #135 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Bunca koşuşturmanın ve yorgunluğun üzerine bence bu hafta bir siftahını yapın artık.
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Bunca koşuşturmanın ve yorgunluğun üzerine bence bu hafta bir siftahını yapın artık.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Mar 2012 #136 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İnşallah Bekir bey... önümüzdeki maçlara bakacagız artık.. ;D
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İnşallah Bekir bey... önümüzdeki maçlara bakacagız artık.. ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Mar 2012 #137 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Bugün gün boyu karavanımızla ugraştık..her şeyi söktük..temizledik..yıkadık..sildik.. ;D ;D pırıl pırıl oldu...
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Bugün gün boyu karavanımızla ugraştık..her şeyi söktük..temizledik..yıkadık..sildik.. ;D ;D pırıl pırıl oldu...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Mar 2012 #138 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " SÜRPRİZZZZZ.................................
nevzat Dünya senin oyun alanın, tadını çıkar...! Mesajlar 757 Tepkime Puanı 92 Yaş 55 Yer nilüfer Web dtnevzatadiguzel.business.site 31 Mar 2012 #139 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Kişi sayısını kafaya takma. Önemli olan karavan yazması. Genelde karavanlarda o şekilde geçiyor. Selamlar.
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Kişi sayısını kafaya takma. Önemli olan karavan yazması. Genelde karavanlarda o şekilde geçiyor. Selamlar.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Mar 2012 #140 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Karavanımızda DİFERANSİYEL KİLİDİ VAR..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Mar 2012 #141 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Arka aksı kaldırıp denedik.. mis gibi arka diferansiyeli kilitliyor.. ;D ;D ;D Bazıları sormuştu " abi offroad" yapmayı bırakıyormusun diye ben offroadu bıraksam..o beni bırakmıyor...
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Arka aksı kaldırıp denedik.. mis gibi arka diferansiyeli kilitliyor.. ;D ;D ;D Bazıları sormuştu " abi offroad" yapmayı bırakıyormusun diye ben offroadu bıraksam..o beni bırakmıyor...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Mar 2012 #142 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim Nevzat bey.. nevzat' Alıntı: Kişi sayısını kafaya takma. Önemli olan karavan yazması. Genelde karavanlarda o şekilde geçiyor. Selamlar. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim Nevzat bey.. nevzat' Alıntı: Kişi sayısını kafaya takma. Önemli olan karavan yazması. Genelde karavanlarda o şekilde geçiyor. Selamlar. Genişletmek için tıkla ...
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 31 Mar 2012 #143 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " mdr' Alıntı: Arka aksı kaldırıp denedik.. mis gibi arka diferansiyeli kilitliyor.. ;D ;D ;D Bazıları sormuştu " abi offroad" yapmayı bırakıyormusun diye ben offroadu bıraksam..o beni bırakmıyor... Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " mdr' Alıntı: Arka aksı kaldırıp denedik.. mis gibi arka diferansiyeli kilitliyor.. ;D ;D ;D Bazıları sormuştu " abi offroad" yapmayı bırakıyormusun diye ben offroadu bıraksam..o beni bırakmıyor... Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Mar 2012 #144 Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Umut bey , öyle pis pis gülme.... ;D ;D ;D abi ben karavan alıyorum..ondan da kilitli diferansiyel çıktı.. yoksa..karavan kim..off road kim..bizim offroad araçlarının yanında bunların esamesi okunmaz.. ama..... belki birgün işe yarar
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " Umut bey , öyle pis pis gülme.... ;D ;D ;D abi ben karavan alıyorum..ondan da kilitli diferansiyel çıktı.. yoksa..karavan kim..off road kim..bizim offroad araçlarının yanında bunların esamesi okunmaz.. ama..... belki birgün işe yarar