VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,858
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

mdr' Alıntı:
Umut bey , öyle pis pis gülme.... ;D ;D ;D

abi ben karavan alıyorum..ondan da kilitli diferansiyel çıktı..

yoksa..karavan kim..off road kim..bizim offroad araçlarının yanında bunların esamesi okunmaz.. ama.....

belki birgün işe yarar :D :D :D
Abi diyecek laf yok, maşallah de keyfini sür ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Annem eski topraktır..sülalesi "kurşun dökme "konusunda çook iyi imiş..

ona bir kurşun döktürüyüm hemen..ne olur ne olmaz.. ;D

..

Ama bir türlü webastoyu bulamadım..Gökhan beyin dedigi yere baktım...ıııhh..

ya ben yeteneksizim..yada Trumatik yok..

20120331_113425.jpg

20120331_123636.jpg

20120331_125112.jpg

İsmail bey dif.kilit konusunda çok şanslısınız,hayırlı olsun.
Yanlış bilmiyorsam bu araçlarda trumatic yok eberspaher olması lazım. Depodan çıkan mazot borusunu takip ederek
ısıtıcıya ulaşılabilir. Yada elk.kumandalarının fotografını çekerseniz ip ucu yakalanabilir.

mdr' Alıntı:
Annem eski topraktır..sülalesi "kurşun dökme "konusunda çook iyi imiş..
ona bir kurşun döktürüyüm hemen..ne olur ne olmaz.. ;D

Kesinlikle! Benimkisi dahil bunca kıskanç göz varken, üzerine bir de dif. kilidi üzerine tuz-biber ekti yani ;D ;D ;D

Abi vebasto dışarıda :D içeride sadece kontrol paneli var oda stor perdenin ordaki camın alt kısmında.

vebasto; stepmenin orda :kara kutu.

Not:

Karıştırdıkça Daha çok şeyler bulacaksınız.
:p

mdr' Alıntı:
Arka aksı kaldırıp denedik.. :smiley:

mis gibi arka diferansiyeli kilitliyor.. ;D ;D ;D

Bazıları sormuştu " abi offroad" yapmayı bırakıyormusun diye

ben offroadu bıraksam..o beni bırakmıyor... :D :D :D :D

İsmail bey arkadan itişli ve makaslı komyonet/minibüsler çok uyduruk yerlerde veya zeminlerde kalabiliyor, merak etmeyin bir gün gelip difransiyel kilidiniz en az off road aracınızdaki kadar işe yarayacaktır ;)

Teşekkürler Güngör bey,
kastetigim de zaten ısıtıcı anlamında idi..Gökhan beyin aynı yollardan geçmesi nedeniyle ;D ;D

bugün bakacagım..yalnız akü sökülmüştü..haklı olarak onca zaman durması hata idi..şimdi alacak listemi çıkardım
1-portatif tuvalet
2-jel akü
3-invertör
bu konuda marka ve fiyat olarak en ehveni konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

güngör' Alıntı:
İsmail bey dif.kilit konusunda çok şanslısınız,hayırlı olsun.
Yanlış bilmiyorsam bu araçlarda trumatic yok eberspaher olması lazım. Depodan çıkan mazot borusunu takip ederek
ısıtıcıya ulaşılabilir. Yada elk.kumandalarının fotografını çekerseniz ip ucu yakalanabilir.

Canınız sagolsun Bekir bey..

Annem sagolsun sabah kahvaltısı sonrası okudu..
Hanım da..nazar boncugunu karavana asıyordu. :D :D

TA2RX' Alıntı:
Kesinlikle! Benimkisi dahil bunca kıskanç göz varken, üzerine bir de dif. kilidi üzerine tuz-biber ekti yani ;D ;D ;D

Gökhancıgım,
en iyisiben karavanla senin yanına gelecegim.. ;D ;D ;D
çaresi yok..

mansurvw' Alıntı:
Abi vebasto dışarıda :D içeride sadece kontrol paneli var oda stor perdenin ordaki camın alt kısmında.

vebasto; stepmenin orda :kara kutu.

Not:

Karıştırdıkça Daha çok şeyler bulacaksınız.
:p

Kesinlikle size katılıyorum...
çekiş sistemleri..her daim lazım olur..umulmadık bir bayırda..yumuşak toprakta gerekecektir.o zamanda sefasını süreriz icabında.

y.gulesenoglu' Alıntı:
İsmail bey arkadan itişli ve makaslı komyonet/minibüsler çok uyduruk yerlerde veya zeminlerde kalabiliyor, merak etmeyin bir gün gelip difransiyel kilidiniz en az off road aracınızdaki kadar işe yarayacaktır ;)

Teşekkür ederim Yusuf bey..
Allah herkese..içi sırada bize gönlümüze göre versin inşallah.

Sevenlerimiz çok olsun inşallah.. :smiley: :smiley: :smiley:

Yusuf Aybek' Alıntı:
İsmail abi Allah gönlüne göre versin diye sağla bir dua almışsınız ;) iyiki Nevzat beyi dinlemişsiniz ;)

Dün Karavan ile ugraşırken..bir misafirimiz vardı.bahçemizde bizi ilgiyle izlerken solucanları afiyetle mideye indiriyordu.

Alakarga

IMG_1951.jpg

mdr' Alıntı:
bugün bakacagım..yalnız akü sökülmüştü..haklı olarak onca zaman durması hata idi..şimdi alacak listemi çıkardım
1-portatif tuvalet
2-jel akü
3-invertör
bu konuda marka ve fiyat olarak en ehveni konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Portatif tuvalet işini Karaköy Perşembe Pazarı'nda ucuza hallebilirsiniz. Akü ve invertör için Önder beyle (konderk) bir görüşün. Enerji başlığı altında kendisine ait başlığı var.

mdr' Alıntı:
Dün Karavan ile ugraşırken..bir misafirimiz vardı.bahçemizde bizi ilgiyle izlerken solucanları afiyetle mideye indiriyordu.

Alakarga
. Mükemmel bir fotoğraf . Off road cı ve karavancı yönünüzden sonra fotoğrafçı kimliğinizlede sizi tanımış oldum :smiley: fotograf Makinası olarak ne var hocam sizde?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri