VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,949
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

Umut bey merhaba,
Hayırlısı diyelim..iyi,kötü oldugunu zaman gösterecek. bakalım..

Off roaddan asla bıkmam..Ona her fırsatta devam ederim..O zevk tartışılmaz.Araç alıp sade safaltta kulanan biri degilim malum..Onlar bıkabilir..bende ise....... ;D ;D ;D
Bahar-Yaz geliyor.gezi mevsimi başlıyor..Hele bir gezmemiz gereken yurdumun güzel yerlerini dolaşalım..tadına varalım.

umutcelikel' Alıntı:
İsmail Abi hayırlı uğurlu olsun var ya mükemmel araçmış iyi düşürmüşsün ;D

Offroad baymaya başladı sanırım yavaştan? ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Çok teşekkürler Ahmet bey..

Nasip bana imiş..inşallah degerini bilirim..Yoksa..VW fanatikleri beni öldürürler.. :D :D :D
Ben de vw severim ama fanatigi degilim..seviyorum iste ;D ;D ;D

VAP' Alıntı:
İsmail bey hayırlı olsun, gerçekten çok tefferruatlı ve iyi muhafaza edilmiş bir araç. Keyifle ve sağlıkla kullanın inşallah.

Hayırlı olsun.

Güzel günlerde kullanmak dileğiyle...

İsmail ağbi ben bu araçlardan pek anlamam ama bunda da kesin bir şeyler yaparsın gibi geliyor...
Beyaz martı - üzümlü kek ikilisi ile olan gezilerini ve anlatımlarını merakla bekliyorum, Allah kazasız belasız cennet vatanımızın her köşesini gezmek nasip etsin

sinan54' Alıntı:
İsmail ağbi ben bu araçlardan pek anlamam ama bunda da kesin bir şeyler yaparsın gibi geliyor...
Beyaz martı - üzümlü kek ikilisi ile olan gezilerini ve anlatımlarını merakla bekliyorum, Allah kazasız belasız cennet vatanımızın her köşesini gezmek nasip etsin
ismail beyin vx80 e gösterdiği ilgi yengemi hafiften kıskanma durumları göstermesine sebep olmuştu.
beyaz martı yengemin sanırım,şimdi oda beyaz martı'ya ilgi gösterirde üzümlü kek yapmayı unutursa!
acaba ismailbeyde'de kıskanma durumları baş gösterirmiki? ;) hatta kekden mahrum kalan sakarya gurubuda :eek:
ne soru oldu bee :D

yok be yengem üzümlü kek yapmayı bırakmaz çünkü ben tatmadım daha ;D ;D ;D ;D ;D

zaten ben karapenteri hiç sevmemiştim ama beyaz martı çoook güzel ;D ;D ;D ;D ;D (yenge duy sesimi ) ;D ;D

sinan54' Alıntı:
yok be yengem üzümlü kek yapmayı bırakmaz çünkü ben tatmadım daha ;D ;D ;D ;D ;D

zaten ben karapenteri hiç sevmemiştim ama beyaz martı çoook güzel ;D ;D ;D ;D ;D (yenge duy sesimi ) ;D ;D
ocakta yağmı yanıyor ne..bari iki yumurta kıralımda boşa gitmesin ;D ;D ;D

Teşekkürler Arkadaşlar.. Üzümlü kek her zaman var..

İlk buluşmada da gelecek söz 2 tane hemde.. ;D ;D

İsmail abi yeni fark ettim hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız güle güle kullanın çok güzelmiş çok sevindim abi aradığın ve istediğin gibi bir araç bulmuşsun

Teşekkür ederim Birolum....

Allah sana da gönlüne göre versin..

Merhaba İsmail bey,
Hani martı uçmaya ne zaman başlayacak?
Yosa hep bir ağızdan bağırırızha "MARTILARA ÖZGÜRLÜK" diye haberin olsun.
Beyaz Martı hep özgür, mutlu ve güzel uçsun, güzel yerlere konsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Teşekkürler Niyazi bey...

Reklamlardaki gibi....."Az sonra..." :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR