VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,866
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

Gökhan kardeşim düzeltme için teşekkürler..

sabahın saat 10.00 başladık..Akşam 17.45.. bitti..bitmedi de... ;D

gözümüzün önünde 3.sistem buzdolabını illaki lpg ile çalıştırmaya ugraşıp durduk.. :D :D :D Bu kadar odaklanmışız yani..yanlış yere tabi ki..

Etiketler

Isıtıcımız bu..

P1040545.JPG

Evett..uzun zaman oldu Beyaz Martımızla ilgili ne bir yazı..ne bir gezi....

Geziyi inşallah bu hafta sonu bir aksilik çıkmazsa İznikteki Bus buluşmasına gideriz..Ufak tefek kendi çapımızda çıktık..ama ilk defa büyük bir

organizasyona katılacagız gibi..

Listedeki yapılacaklar yapıldı.

-Triger ve devridaim kayışı tamam.

-Önlere Hella delici sis takıldı..

Alenda Tentede yaptırdıgım tente tam cuk oturdu.

Denedim evin önünde de..Uçlarına Bauhaustan aldıgım 2 adet max. 2.5 metre açlımalı ayarlı ve Aluminyum çubukları da ekledim..Gergi

ipleri ile iyi oldu.. Kapalı hali de aşagıdaki fotografta görülmekte..Yan tarafa tam gövdeye monte ettik.

Duş bölümü tabanına su bazlı kaydırmaz taban örtüsü alınıp kesildi..

Thetford marka portatif WC aldım..Kimyasalını da unutmadım..

Temiz su deposu ve kirli su depoları 2-3 defa doldurulup boşaltılarak deneme yapıldı.Sanki mutfakta ve duştaki su tazyigi benim umdugum

gibi degil..yada ben mi fazlasını bekliyorum.. ;D ;D ;D

Bugün de LPG tankını tam doldurup deneyecegim...Eksigim kalmadı gibi..

Gelecek ay da imkanlar elverirse bir Yurtdışı yapalım diyoruzz...

Tenteyi Bus buluşmasında yakından görmek iyi olacak sanırım. İsmail bey iyi günlerde kullanın.
Görüşmek dileğiyle.

İnşallah Levent bey...

İznikteki buluşmaya geleceksiniz demektir o zaman...

mdr' Alıntı:
İnşallah Levent bey...

İznikteki buluşmaya geleceksiniz demektir o zaman...

Müdavimlerdenim, 5/4 yapmayı istiyorum. 2.Buluşmanın tavla şampiyonuyum. Bu buluşmadanda güzel anılarla dönmek
kısmet olur sanırım.

İsmail bey çok keyifli ve orjinal bir Westfalia karavan aldınız.Güle güle sağlıklı günlerde kullanın. (Kusura bakmayın yeni farkettim.)
Şahsi fikrim karavanın uzun olması değil eninin geniş ve ferah olması daha kullanışlı ve rahattır.

nevzat' Alıntı:
Tente olayını ekonomik biçimde halletmeniz iyi olmuş . Bende incelemek isterim. Bus buluşmasında.

Öyle oldu Nevzat bey...Buluşmada görüşmek dilegiyle...

Teşekkürler Erden bey...biraz şans..biraz arkadaşların yardımı..(Nevzat beyin)..biraz da istek...hepsindeb birazcık.. :D :D
VW ailesine katıldık.. ;D
Allah utandırmasın..

erdenbay' Alıntı:
İsmail bey çok keyifli ve orjinal bir Westfalia karavan aldınız.Güle güle sağlıklı günlerde kullanın. (Kusura bakmayın yeni farkettim.)
Şahsi fikrim karavanın uzun olması değil eninin geniş ve ferah olması daha kullanışlı ve rahattır.

Bu arada.

Tente 3 metre eninde açılıncada 2.45 uzunlugunda olup toplam agırlıgı 8.5 kg .

Fiyatı ise 375 tl..

İsmail Bey yeni gördüm aracınızı. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Çok temiz ve güzel bir karavan almışsınız.

Saygılar
özgür

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri