VW Camper Dizayn Ederken Faydalanabileceğiniz Mobilya Örnekleri..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,829
Ynt: VW Camper Dizayn Ederken Faydalanabileceğiniz Mobilya Örnekleri..

okcular' Alıntı:
Ahmet Bey, yazılarınızı ve paylaşımlarınızı özlemiştik. Araştırma ve birikimleriniz yeni tasarımlar için esin kaynağı olacaktır. Yeni fıkralarınızı da aralara serpiştirirseniz seviniriz.

Sağolun Kenan bey :smiley:

Etiketler

Ahmet, dizaynlar çok güzel, yanlız çoğu lazer kesim, herkesin yapabileceği bir iş deyil, lazer kesimcide kestirilmezse bazı modeller kopyalamada aynı estetiği taşıyamayabilir...

Tasarım ve uygulama konusunda üstad sensin. Faydalanacak arkadaşlar Avcılar tarafını tavaf etmeden işe başlamasınlar derim ben :D

Ahmet Bey, resimler için teşekkürler. Ustası olmayınca resimler işe yarar mı diye sorarken Usta işininde çözümünün olması iyi. Faydalı olacağından eminim.
Geriye kalan problem Ruhsat ve TÜV .

Hani "boş vakitlerinde ne yapıyorsun " diye sorarlar ya, sanki boş vaktimiz varmış gibi, ben bu aralar boş vakitlerimde, 2012 yılı için 15m3 ducatoya iç ahşapları lazer ile işlenmiş, oyma sanatının kullanıldığı bir projem var, şimdilik sadece ahşaplarında işlenebilecek desenlerle uğraşıyorum, 1992 yılında Romanya sınai kentinde oyma ahşapdan yapılmış bir sarayı ziyaret ettiğimde aklımda kalmıştı, aslında ütopik bir çalışma ama ben çalışıyorum, iç görüntüleri bilgisayar ortamında prototiplersem belki bir arap karavancı çıkar, projeyi hayata geçirme fırsatı bulabilirim...

ahşap 3.jpg

ah?ap 1.jpg

ah?ap 2.jpg

Ahmet, kolları sıvayıp işe başlamışsın, güzel de olmuş! Senin çalışmalrını hepimiz özlemiştik :smiley: :smiley: :smiley:
atiladi' Alıntı:
Hani "boş vakitlerinde ne yapıyorsun " diye sorarlar ya, sanki boş vaktimiz varmış gibi, ben bu aralar boş vakitlerimde, 2012 yılı için 15m3 ducatoya iç ahşapları lazer ile işlenmiş, oyma sanatının kullanıldığı bir projem var, şimdilik sadece ahşaplarında işlenebilecek desenlerle uğraşıyorum, 1992 yılında Romanya sınai kentinde oyma ahşapdan yapılmış bir sarayı ziyaret ettiğimde aklımda kalmıştı, aslında ütopik bir çalışma ama ben çalışıyorum, iç görüntüleri bilgisayar ortamında prototiplersem belki bir arap karavancı çıkar, projeyi hayata geçirme fırsatı bulabilirim...
Atilla abi ben oyma sanatını pek sevmem ama senin çizeceğin planlar benim imalatımda işime yarayabilir. Ayrı bir başlıkta paylaşmayı düşünür müsün?

Ahmet ağbi ellerine sağlık :smiley: yine sana yakışır bir başlık, bir çok arkadaşa ışık oldun,selamlar

Tabiki paylaşırım, haşmet, ama şu sıralarda plan çizmekden ziyade oyma süslemelerini nerelerde kullanabilirimi ve oyulabilecek desenleri araştırıyorum, vakit buldukca desenleri adobe illustrator programında çizim haline getiriyorum, çizimleri, ebadı sonradan belli olacak ölçülerdeki kapaklara lazerde ölçülendirip işlemek kolay önemli olan dijital ortamda motif çalışmaları, bu bakımdan plan çalışması anlamında şimdilik birşeyler yapmıyorum...
Ahşap oymacılık merakım bir önceki mesajda yazdığım gibi 1992 de romanyada sınai'de peleş castle'ı gezdikden sonra başladı, resimdeki ahşap merdiven tek parça tomrukdan oyularak yapılmış bir merdiven tek ek yok..adamlar ahşapdan obje yapmamış ahşapdan sanat eseri saray yapmış, yolu romanyaya düşenlere görmelerini tavsiye ederim..

peles catle.jpg

THE_HALL_OF_HONOUR_-_PELES_CASTLE.jpg

atiladi' Alıntı:
Benim bu aralar boş vakitlerimde oyma sanatının kullanıldığı bir projem var.

Hoşgeldin Oymacı Atilla.

Artık boş vakitlerinde sana uğramamak lazım. Projene materyal olmayalım ;D

Sen gündüzleri kahve içmeye gel, oymalara gece uykum tutmadığı zamanlar 24'den sonra bakıyorum...

Oh içim ferahladı. Kahveye geliyorum o zaman :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,730
Kayıtlı Üye Sayımız
166,553
Kaydolan Son Üyemiz
ali.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR