VW Camper Dizayn Ederken Faydalanabileceğiniz Mobilya Örnekleri..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,831
Ynt: VW Camper Dizayn Ederken Faydalanabileceğiniz Mobilya Örnekleri..

Neredeyse 1 aydan fazladır bu konu üzerine bir sürü mutfak dolabı dizaynı inceledim,bu kadar detayın 3 te 1 ini bile bulamadım işte Ahmet hocam farkı, bu konuların en iyisinden kareler.Hepsi çok güzel sağolasın Ahmet hocam.

Etiketler

Ahmet abi bir geldi, pir geldi... İngiliz sitesinden alınan fotoğrafların simetrik ayna görüntülerini oluşturacak bir program yok mudur acaba? Gözümüzde canlandırmak kolay ama yine de kafa karıştırıcı olabiliyor.

Bilgisayarda mı yoka sitede mi bir yavaşlama oldu bilemiyorum; vermek istediğim yanıtı bir türlü yazamıyordum ama şimdi girebildim!... :smiley:

Tümümüzün, diğer konularda olduğu gibi, karavan konusunda da bilgi, kültür, deneyim, bilgisayar gibi nispeten yeni teknolojilere uzak/yakın olma ... konulardan dolayı, ayrılıklarımız var. O nedenle, birimiz için çok basit gibi görünen bir konu, diğerimiz için çok zor olabiliyor. Bu nedenle, yaptığınız katkı, sizin sandığınızdan da çok olabiliyor Ahmet Bey. (Kuşkusuz diğer arkadaşların da...)

Paylaşımlarınızın sürmesi dileğiyle, emeğiniz için sağolun!...

Cavid Sezen

Ahmet bey teşekkürler paylaşım harıka konuyu kayıt ettim

Ahmet hocam tekrar katılımında aklıma gelen cümleyi yazamamıştım,doğrusunu tam hatırlayamadığım için.Cem Karaca nın bir şarkısı vardı ''duvara astığın o çorapların sahibi geldi '' diye başlayan,ben onu kilim mi çorapmı diye düşünürken yazamadım işte şimdi google a yazdım doğrusunu öğrendim.
Ahmet hocam görsellik o kadar önemli ki bazı uygulamalarda geri dönülmez oluyor.Benim idareten yaptığım yatak ve koltuk kombinasyonun çok daha fonksiyonelini yapacağımı yaptıktan 2-3 hafta sonra burada gördüm.Şimdi Gezenbilir insanların gerçekten karavan yaptığı bir site bu anlamda ikinci bir eşi varmı bilmiyorum.Her hangi biri karavan imalatı kelimesini kullansa belki satan sitelerden önce bile gelebilir-yazdım 6.sıradayız-bir çoğundan da öndeyiz.Şimdi bunun etkisi ortadayken senin koyduğun fotoğrafların ve kendi karavanını yapan arkadaşların aslında ne kadar önemli bir misyona hizmet ettiğinin farkına varıyoruz.Bundan sonra ki safha da her zaman söylediğimiz gibi karavanını yapan arkadaşlarımızın gezileri,sanırım bu konuda herkes Buralpdi yi takip ediyordur gittiğimiz her gezide onu mutlaka görüyoruz(semaverinide) inanıyorum imkanı olsa çok daha fazla yerde görürüz.Pardon yugun ün Çelebi sini unuttum.

Tüm dostlara teşekkürler :smiley:

Bülent dediğin gibi görsellik çok önemli. Bir de ustalara yaptırıyor ve elinde görsel bir materyal yoksa sen ne anlatırsan anlat ,onlar bildiğini okuyorlar. Bazen de bir detay sana çok başka konuda fikir veriyor. Cavid hocamın belirttiği gibi hepimiz bilgilerimizi paylaşarak bir ucundan tutuyoruz.

Ahmet eline sağlık tersden bakıp aracımıza adapte edecek bir usta bulursan yaptığının sevabı 2 kat artacak.
Bu aralar kamperimin iç mobilyalarını yenilemek niyetindeyim.

Sevgili Levent ve Cem,

Sizi mi kıracağım. ;) Üstelik sevabı da var.

En son simetrik çevrilmiş fotoyu istediğiniz büyüklüğe göre ayarlayın. Usta ise hazır. Ne zaman isterseniz.

image1.jpg

image2.jpg

image3.jpg

image4.jpg

Ya da fotoğrafı Paint olarak açın sonra Ctrl+R yaparak çıkan kutuda yatay çevir seçeneğini tıklayarak tamam'a basın.

Ahmet bey paylaşım için teşekkür ederim

Ahmet Bey, yazılarınızı ve paylaşımlarınızı özlemiştik. Araştırma ve birikimleriniz yeni tasarımlar için esin kaynağı olacaktır. Yeni fıkralarınızı da aralara serpiştirirseniz seviniriz.

yasiko' Alıntı:
En son simetrik çevrilmiş fotoyu istediğiniz büyüklüğe göre ayarlayın. Usta ise hazır. Ne zaman isterseniz.

Nasıl görüşelim? ustanın yanına uygun zamanda gitmekmi gerekir.

Levent,

Sen yapılacakların planını ya da fotoğraflarını belirle, ben de kendisiyle konuşayım, sana dönerim.

Ahmet, bendeki resimle birlikte seçeceklerimi yazarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,730
Kayıtlı Üye Sayımız
166,553
Kaydolan Son Üyemiz
ali.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR