Ynt: VW Camper Dizayn Ederken Faydalanabileceğiniz Mobilya Örnekleri..
Ahmet hocam tekrar katılımında aklıma gelen cümleyi yazamamıştım,doğrusunu tam hatırlayamadığım için.Cem Karaca nın bir şarkısı vardı ''duvara astığın o çorapların sahibi geldi '' diye başlayan,ben onu kilim mi çorapmı diye düşünürken yazamadım işte şimdi google a yazdım doğrusunu öğrendim.
Ahmet hocam görsellik o kadar önemli ki bazı uygulamalarda geri dönülmez oluyor.Benim idareten yaptığım yatak ve koltuk kombinasyonun çok daha fonksiyonelini yapacağımı yaptıktan 2-3 hafta sonra burada gördüm.Şimdi Gezenbilir insanların gerçekten karavan yaptığı bir site bu anlamda ikinci bir eşi varmı bilmiyorum.Her hangi biri karavan imalatı kelimesini kullansa belki satan sitelerden önce bile gelebilir-yazdım 6.sıradayız-bir çoğundan da öndeyiz.Şimdi bunun etkisi ortadayken senin koyduğun fotoğrafların ve kendi karavanını yapan arkadaşların aslında ne kadar önemli bir misyona hizmet ettiğinin farkına varıyoruz.Bundan sonra ki safha da her zaman söylediğimiz gibi karavanını yapan arkadaşlarımızın gezileri,sanırım bu konuda herkes Buralpdi yi takip ediyordur gittiğimiz her gezide onu mutlaka görüyoruz(semaverinide) inanıyorum imkanı olsa çok daha fazla yerde görürüz.Pardon yugun ün Çelebi sini unuttum.