ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 72 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 2 Mar 2020 #2 Video için teşekkür ederim ama malesef videonun kayıt sesi kısık olduğu için hiç bir şey anlayamadım
bahadirtortop Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 39 Yer İstanbul Web dikeydunyam.com 2 Mar 2020 #3 ince999' Alıntı: Video için teşekkür ederim ama malesef videonun kayıt sesi kısık olduğu için hiç bir şey anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Evet çekimden sonra farkettim maalesef fakat ses seviyesini arttırıp dinlemek mümkün. Müziğe göre normal ses kısık kalmış maalesef.
ince999' Alıntı: Video için teşekkür ederim ama malesef videonun kayıt sesi kısık olduğu için hiç bir şey anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Evet çekimden sonra farkettim maalesef fakat ses seviyesini arttırıp dinlemek mümkün. Müziğe göre normal ses kısık kalmış maalesef.
ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 72 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 2 Mar 2020 #4 bilgisayarımda ses seviyesini sonuna kadar açmama ragmen sizi duyamıyorum