vitara tekleme sorunu... acil yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duvar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,528

duvar

Yeni Üye
1.6 motor 92 model vitara otomatik vites. vites atarken tekliyor. buji dediler degistirdik duzeldi once. sonra yeniden basladi. buji kablosunu degistircez distributor kapagi tevzi makarasini da. sorumuz buji kablosunu orjinal yaptirin dediler. orjinal derken suzuki marka mi yani... bazilari ntk diyor. distributor kapagi ve tevzi makarasi orjinal olmasa olur dediler. hangi marka olsun sizce ve fiyati nedir ve orjinalinin fiyati nedir

Etiketler
Ynt: vitara tekleme sorunu... acil yardim

Bir vakit, hatta ilk Suzukimde bende aynı sorunu yaşamıştım. Vites atarken teklemesi ilginç araçta LPG varmı sorusunu akla getiriyor.
İpek kablo denilen bir buji kablosu takımı alıp sorunu çözmüştüm.

>>RC-SE94 Buji Kablosu<< goglede aratın..derim.

http://www.ngk.com.tr/tr/ueruen-bulma-araci/produktfinder/PKW/ZK_BENZINER/

motor kod nosuna göre buji de buraya bakın..ruhsatta yazan motor nosunun ilk 3-5 harf+ no>> motor kodu olur..

öncelikle buji kablosunu değiştircem... sanırım orjinalini taktırmamda her sorduğum ısrarlı. 340 lira diyor servis... :(((

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler