Vitara Orjinal Port Bagajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sencene Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,659

sencene

Yeni Üye
Arkadaşlar benim 3 kapı vitaram var buna port bagaj arıyorum ama bulamadım port bagajı olan bir kaç araç sahibine satarmısınız dedim 1,000 TL dediler bunlar bu kadar pahalımı bu fiat bana pahalı geldi ben 500 tl yi gözden çıkartmıştım elinde olupta satan arkadaşım varsa alabilirim hatta 600 tl bile verebilirim

Etiketler

Ynt: Vitara Orjinal Port Bagajı

Şu iki mesaja bir gözatın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13631.msg106976#msg106976
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13631.msg107261#msg107261
Kaldığından pek umutlu değilim ama sormakta fayda var.
Sizin gibi ben de bu parçayı çok aramıştım. Sahibinden sitesinde üzerinde roof rack olan araçların sahiplerini arayıp ya da mesaj atıp ayrı olarak satarlar mı diye sormuştum. Ben sonuç alamamıştım, belki siz alırsınız.

selam ben de çok aramış bulamayınca iyi bir demir ustası abim ile hazır olan bir port bagajı güçlendirerek 98 v6 suzuki vitaraya uydurduk yalnız uydurduk derken üstüne rahatlıkla çıksanız tartabilecek şekilde yapıldı.sadece üst plastik aksana değil aynı zamanda kapı içinden destekli.aracımı sattım bagajı alacağım arabaya takarım diye vermedim ancak uymadığından depomda duruyor isterseniz 200tl ye verebilirim enazından almasanız bile görüp fikir sahibi olursunuz.aracınıza olup olmayacağını bilmiyorum ama karar verirseniz yapan kişiye uygun hale getirtip size verebilirim sakarya da oturmaktayım serkan532 3159797

Orjinalini bulmakda biraz sıkıntı yaşayabilrsiniz,bende bir ara aradım sonra şöyle bir çözüm ürettim linke bakın derim, belki bir fikir verir, şimdiden kolay gelsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17369.0

Arkadaşlar boş verin orjinalini.Bende çok heves ettim bir ara ama değmez bu fahiş fiyatlara.Çözümü kendiniz üretmeye bakın derim ben.Çünkü çok detaylı olmamakla beraber biraz uzaktan inceledim tofaş grubuna takılan sistem gibi kapı fitillerinin altında bağlantı var gibi gördüm vazgeçtim.O sistemi Hakan Irıklı uygulamış.Hem basit hem hesaplı.

OTS firması olarak bütün ticari ve binek araçların taşımam sistemlerini ve bagajlarını üretmekte olan bi firmayız daha detaylı bilgi için www.otsoto.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz ankarada ikamet etmekte iseniz gelip bi çayımızı içip çeşiiitlerimizi inceleyebilirsiniz

orjinal port bagaj almak yerine sizde bir demirciye giderek kafanızdaki port bagajı daha makul fiyata yaptırabilirsiniz sanırım

anladığım kadarıyla baya sorun bu bağaj sistemi bende geçenlerde bir port bağaj düşündüm sıradan bir demircide kendi tasarımım bir bağaj yaptırdım nivama bir günümü verdim ama deydi süper oldu resimleri koyarım yakında en önemlisi çok sağlam oldu iki kişi çık yat üzerine bence yaptırmak daha mantıklı.

suzuki vitara tek kapı için üst bagaj çubukları ve kafes fiyatı verebilirmisiniz...

suzı 2.0.... :smiley:

22100489a30.jpg

benım olsa satmam... inetrnette bır yerde satışta gördum aldım resmını... bır demır tampon vir lastık ne hale getırıo suzıyı ya :smiley:

2210048923x.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri