Vitara Kaporta ve Motor Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hudev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,825

Etiketler
Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım

hudev' Alıntı:
kemal bey selam.bu çinko spreyi isterken ne diye istiyeceğiz.
a.s.

1-würth çinko sprey diyeceksiniz.
2-resim üzerindeki bilgileri yazabilirsiniz.
3-ceptel ile resmini çeker götürürsünüz.
4- Yanlız biraz satışı zengin ve bol olan yerlerde daha kolay bulunabilir. oto sanayilerdeki otoboya malzemeleri satan yerlerde vardır.
aracı kendinizmi yapıyorsunuz ,yoksa herhangi bir kaportacımı onarıyor.
kolay gelsin

kemal bey kaporta ustası uzaktan dayım olur.iyi bir usta ve beni sever.ben ne dersem onu yapar.bende yardımcı olacağım bazı zamanlar.tamamen benim planlarım doğrultusunda toplanacak aracım.motor ustasıda abisidir.yanı sonuçta oda dayım:smiley:).ben ne dersem o olur.avantajımı anladınız umarım:smiley:.aracı söken benim zaten.toplamasıda bana ait olacak.vinç takarsam montajınıda kendim yapacağım.yani bana vereceğiniz tavsiyeler araca bire bir yansıyacaktır.iç döşemesi kaplamasında sadece renk seçimi bana ait olacak.deri görünümlü vinleks kaplatmayı düşünüyorum.ama imkanım el verirse.

seyyah-34' Alıntı:
a.s.

1-würth çinko sprey diyeceksiniz.
2-resim üzerindeki bilgileri yazabilirsiniz.
3-ceptel ile resmini çeker götürürsünüz.
4- Yanlız biraz satışı zengin ve bol olan yerlerde daha kolay bulunabilir. oto sanayilerdeki otoboya malzemeleri satan yerlerde vardır.
aracı kendinizmi yapıyorsunuz ,yoksa herhangi bir kaportacımı onarıyor.
kolay gelsin

Merhaba Kemal Bey,

forum kuralları konusundaki yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim...Lakin,direk marka reklamı tadındaki tanıtımları lütfen özel mesajlar bölümünde paylaşalım..''bende bu işler için fikirler ve öneriler var'' dersiniz,insanlarda sizden özelde yardım alırlar..ben böyle düşünmekteyim,kusura bakmayın.

kolaylıklar dilerim.

selam ali bey .
bir sakıncası olurmu ki?sonuçta bu sitede bizler ticari kaygı gözetmek gibi bir sıkıntısı olacak kişiler değiliz.aramızda istisnalar olabilir ama sonuçta bize ne faydalı ise neden tecrube edindiysek onu yardım amaçlı birbirimizle paylaşmanın sakıncası nedir.acaba ben sizi yanlışmı anladım. bizler burada araçlarımızın bile birbirimize olan üstünlüklerini dahi tartışıyoruz.benim fayda bulduğum bir ürün isterim ki tüm arkadaşlarım faydalansın.hatta bire bir özelden mesajlaşarak değilde bunu milyonlar duysun.ben yine bir konuda arkadaşın biri internet sitesinde yediği bir kazığı burada herkezle paylaştı ve ben bu siteden alışveriş aşamasında son anda kurtuldum.onun için bilemiyorum gezenbilir yöneticileri benim yazdıklarıma ne kadar katılır.inşallah hayal kırıklığına uğramam.saygılar
ben aracımın onarım işlerini bile burada milyonlarla paylaşıyorum.hiç bir ticari kaygı gözetmeksizin.belkide risk alrak.

Merhaba ali bey sizi ne kadar çok iyi anladığımı buradan anlatamam. çok haklısınız ,fakat bilmiyorum gezenbiliri benim kadar çok gezebiliyormusunuz veya buna zaman bulabiliyormusunuz. benim şahit olduğum konulara vakıf olabiliyormusunuz. olup olamadığınızı sizden açıklamanızı beklemiyorum.
Genel İstatistiklerinize baktığımda pekte fazla gezemediğinizi görüyorum . mesajınıza şöyle bir bakıyorum sonrada şahit olduğum sürülerce reklam kokan yazıları veya resimleri düşünüyorum da bunların hepsini size nasıl anlatsam acaba veya anlatmam gerekiyormu.
Burada bir arkadaşımıza hatta yüzlerce insana faydalı olmaya çalışıyoruz bilgi paylaşımı yapıyoruz aldanmaması için gayret gösteriyoruz. şimdi bana özel mesajdan bahsediyorsunuz peki oradan bu resimli bilgileri yollayabiliyormuyum.
Ayrıca benim tavsiye ettiğim ürün 10-20 tl kadar peki yüzlerce forumda milyarlık araçların reklamı yapılmıyormu sizce neden o araçlardan bahsederken markaları kapanmıyor ,hatta bilakis bütün özellikleri ile tanıtılıp tavsiye edilmiyormu. forum kurallarında reklam konusuna dikkat çekiliyor çok iyi biliyorum fakat burada marka tanıtımı yapmıyoruz en iyisini tanıtıyoruz diyelim ki hudev beye özelden iyisini anlattık ,ya diğer gezenbilirliler ne yapacak.bunu herbir bireye tek tek anlatacak durummu var yani lütfen olayı çarptırmadan birbirimize faydalı olalım.
Şu benim yaptığım yardımın gezenbilir forumlarında yüzlercesi olduğunu hatırlatır şayet yapılan iş yanlış ise bunu bütün forumlarda reklamları bir bir tesbit edip ilgililere bildirmeniz bir gezenbililirli olarak görevinizdir.bakın eğerki dikkat ederseniz resimleri yolladığım halde hudev bey bana ne soruyor "bu çinko spreyi isterken ne diyeceğiz" diyor bilmem anlatabiliyormuyum adam bir kere de anlayamayabilir ne var bunda canım.
not: bazı şahıslar bizazat kendi imalatlarını tanıtıyorlar gezin görün. daha içki kutularının üzerindeki firma isimlerinden bahsetmiyorum. yardım etme şevkimizi lütfen kırmayın.
saygı bizden

20 yıllık lastik bayiine sizde mt lastik varmı diye sorduğumda adam bana o da ne diye cevap veriyorsa,4x4 isuzu kamyonette kilit varmı diye sorduğum bayideki satıcı bana verdiği cevap**arkadaş kilit 2 çeker binek araçlarda bulunur** cevabını alırsam bende eğer bu ürünü almaya gittiğimde bana bir çinko spreyi verirmisin desem karşılığında adamda bana demir doğramacı arkadaşa bir soru ver orada buluna bilir cevabı alırsam ne olur:smiley:

seyyah-34' Alıntı:
Merhaba ali bey sizi ne kadar çok iyi anladığımı buradan anlatamam. çok haklısınız ,fakat bilmiyorum gezenbiliri benim kadar çok gezebiliyormusunuz veya buna zaman bulabiliyormusunuz. benim şahit olduğum konulara vakıf olabiliyormusunuz. olup olamadığınızı sizden açıklamanızı beklemiyorum.
Genel İstatistiklerinize baktığımda pekte fazla gezemediğinizi görüyorum . mesajınıza şöyle bir bakıyorum sonrada şahit olduğum sürülerce reklam kokan yazıları veya resimleri düşünüyorum da bunların hepsini size nasıl anlatsam acaba veya anlatmam gerekiyormu.
Burada bir arkadaşımıza hatta yüzlerce insana faydalı olmaya çalışıyoruz bilgi paylaşımı yapıyoruz aldanmaması için gayret gösteriyoruz. şimdi bana özel mesajdan bahsediyorsunuz peki oradan bu resimli bilgileri yollayabiliyormuyum.
Ayrıca benim tavsiye ettiğim ürün 10-20 tl kadar peki yüzlerce forumda milyarlık araçların reklamı yapılmıyormu sizce neden o araçlardan bahsederken markaları kapanmıyor ,hatta bilakis bütün özellikleri ile tanıtılıp tavsiye edilmiyormu. forum kurallarında reklam konusuna dikkat çekiliyor çok iyi biliyorum fakat burada marka tanıtımı yapmıyoruz en iyisini tanıtıyoruz diyelim ki hudev beye özelden iyisini anlattık ,ya diğer gezenbilirliler ne yapacak.bunu herbir bireye tek tek anlatacak durummu var yani lütfen olayı çarptırmadan birbirimize faydalı olalım.
Şu benim yaptığım yardımın gezenbilir forumlarında yüzlercesi olduğunu hatırlatır şayet yapılan iş yanlış ise bunu bütün forumlarda reklamları bir bir tesbit edip ilgililere bildirmeniz bir gezenbililirli olarak görevinizdir.bakın eğerki dikkat ederseniz resimleri yolladığım halde hudev bey bana ne soruyor "bu çinko spreyi isterken ne diyeceğiz" diyor bilmem anlatabiliyormuyum adam bir kere de anlayamayabilir ne var bunda canım.
not: bazı şahıslar bizazat kendi imalatlarını tanıtıyorlar gezin görün. daha içki kutularının üzerindeki firma isimlerinden bahsetmiyorum. yardım etme şevkimizi lütfen kırmayın.
saygı bizden

Kemal Bey,Ali Bey sizi uyandırmaya çalışmış,yaptığınız yol göstermek,yardımcı olmak değil,"X" markasının reklamı olmuş,burası paylaşım amaçlı bir internet sitesi,bahse konu ürünün reklam sayfası değil.Ali Bey,bu konunun profesyonelidir,yani size "sıkmamış","sallamamış",neden derseniz,bahsettiğiniz marka,bir dağıtım kanalıdır,konusunun uzmanı dünya firmalarından ürünü alır,kendi markasıyla "after market" piyasasında satar.Amacınız gerçekten yardımcı olmaksa,problemi hakkında başlık açan arkadaşımıza,gerekirse mail yolu ile kataloğunuzu aktarırsınız.Yukarda da ifade ettiğim konuyu açmaya çalışayım,"Gezenbilir"in faaliyetlerini sürdürebilmesi için finansal kaynak temin etmek zorundadır,bu da sitemize verilecek reklamlarla mümkün olur,siz bu şekilde marka reklamını danışmanlık adı altında vermeye kalkarsanız,sitenin gelir kaynaklarına zarar vermiş olursunuz(bu amaçta olmasanız bile).Yanlış anlaşılmayacağımı umuyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum :smiley:

ne ilgi ne alaka .bittik o zaman biz.
ne lastik markası,amortisör,araç markası.hiç birşey yazmayalım o zaman birilerinin ticari kaygısı olmasın diye.onu yapma ,böyle konuşma,marka verme,bizim ne işimiz kaldı ki bu sitede.burası paylaşım sitesi değilmi?hele hele piyasada bir sürü saçma sapan ürün ve marka varken benim gibi bilinçsiz tüketiciler ne yapsın.arkadaşımız kendine kadar fayda bulduğu bir ürünü bize tavsiye etmiş alt tarafı bu.fazlasını aramak gerekirse kimse kimsenin avukatlığını yapmaz zaten.(gezenbilir sitesi hudev in).sonuçta bizler sitelere üye kaydımızı yaparken hiç bir yasal sorumluluk sitemizi bağlamaz uyarısını görüyoruz.sorumluluklarda bizde zaten.ürün kaygısı olan varsa gelsin reklamını yayınlasında bizleride ikna etsin.sitemizede zarardan çok faydamız dokunsun.ne yani firma siteye reklam verdi diye kul mu olduk.mecburmuyuz.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]pekiyi ya bunlar:smiley:

Federal_mt.jpg

vinç.jpg

PEP_2[1].jpg

Ben de yaklaşık bir yıldır üyeyim.Genelde bütün arkadaşlar lastik markasından tutun da vinç markasına kadar isim veriyorlar.Bunlar da benim gibi bilgiye ihtiyaçlı kişiler için yararlı oluyor.Burda sorun nedir anlayabilmiş değilim.Birbirimizi üzmeyelim.Yani bir art niyet görmüş değilim zaten böyle bir durum olsa hepimiz tepkimizi ortak koyarız.Herkese selamlar.

yaşar bey sizede teşekkürler.amacımı zaten sizler biliyorsunuz.sizin açıklamanızla inşallah bundan sonra konumuza döneriz.saygılar.

boşverin arkadaşlar bu başlıktaki konudan çok uzaklaştık. Hudev bey aracın şanzıman problemine bir çözüm bulabildiniz mi? şanzımanın problemini hallettiğinizde detayları bizimle paylaşırsanız çok iyi olur. Beni aracımda da aynı sorun olduğundan çözümün ne olduğunu merakla bekliyoum.

Saygılar

Ali

ali bey merhaba.şanzımanın durumu şu anda şanzımancıda.valla bende şu anda bilmiyorum.pazartesi veya salı ustamın yanına gidip durumunu soracağım.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR