Merhaba ali bey sizi ne kadar çok iyi anladığımı buradan anlatamam. çok haklısınız ,fakat bilmiyorum gezenbiliri benim kadar çok gezebiliyormusunuz veya buna zaman bulabiliyormusunuz. benim şahit olduğum konulara vakıf olabiliyormusunuz. olup olamadığınızı sizden açıklamanızı beklemiyorum.
Genel İstatistiklerinize baktığımda pekte fazla gezemediğinizi görüyorum . mesajınıza şöyle bir bakıyorum sonrada şahit olduğum sürülerce reklam kokan yazıları veya resimleri düşünüyorum da bunların hepsini size nasıl anlatsam acaba veya anlatmam gerekiyormu.
Burada bir arkadaşımıza hatta yüzlerce insana faydalı olmaya çalışıyoruz bilgi paylaşımı yapıyoruz aldanmaması için gayret gösteriyoruz. şimdi bana özel mesajdan bahsediyorsunuz peki oradan bu resimli bilgileri yollayabiliyormuyum.
Ayrıca benim tavsiye ettiğim ürün 10-20 tl kadar peki yüzlerce forumda milyarlık araçların reklamı yapılmıyormu sizce neden o araçlardan bahsederken markaları kapanmıyor ,hatta bilakis bütün özellikleri ile tanıtılıp tavsiye edilmiyormu. forum kurallarında reklam konusuna dikkat çekiliyor çok iyi biliyorum fakat burada marka tanıtımı yapmıyoruz en iyisini tanıtıyoruz diyelim ki hudev beye özelden iyisini anlattık ,ya diğer gezenbilirliler ne yapacak.bunu herbir bireye tek tek anlatacak durummu var yani lütfen olayı çarptırmadan birbirimize faydalı olalım.
Şu benim yaptığım yardımın gezenbilir forumlarında yüzlercesi olduğunu hatırlatır şayet yapılan iş yanlış ise bunu bütün forumlarda reklamları bir bir tesbit edip ilgililere bildirmeniz bir gezenbililirli olarak görevinizdir.bakın eğerki dikkat ederseniz resimleri yolladığım halde hudev bey bana ne soruyor "bu çinko spreyi isterken ne diyeceğiz" diyor bilmem anlatabiliyormuyum adam bir kere de anlayamayabilir ne var bunda canım.
not: bazı şahıslar bizazat kendi imalatlarını tanıtıyorlar gezin görün. daha içki kutularının üzerindeki firma isimlerinden bahsetmiyorum. yardım etme şevkimizi lütfen kırmayın.
saygı bizden