Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım
Merhabalar,
size şimdiden kolay gelsin, bende de 1992 model 5 kapılı vitara var sizinkinden tek farkı rengi koyu gri ve Kıbrıs 'ta olduğu için Kıbrıs trafiğine uygun sağdan direksiyonlu.
gördüğüm kadarıyla benim arabanın koltuk döşemeleri sizin aracındakiler ile aynı ve sizin şöfer koltuğunda da aşırı yıpranma ve yırtılma var, eminim özellikle ön koltuklar içindeki süngerleri de iyice oturmuş bir haldedir.
yalnız benim araçta (komple kaporta ve boya istemesine rağmen) hiç paslanma, çürüme yokken aynı yıl üretimi olan sizin araçtaki o kadar çok pas ve çürük olması garip bir durum.
diğer bir konuda da sizin aracın (eğer orjinalleri ise bilmiyorum tabi) iç kapı döşemeleri gayet iyi durumda, benim araçtaki iç kapı döşemeleri özellikle öndekiler nerdeyse parçalarına ayrılmış halde.
sanırım Kıbrıs 'ın sıcağı aracın metal kısımları için avantaj, plastik, lastik, iç döşeme, ön göğüs gibi kısımları içinde çok büyük bir dezavantaj oluşturuyor.
herneyse size çok kolay gelsin, gelecek hafta Cumartesi gün benim araca 3" kupa yükseltme kitini eğer hiçbir sorunla karşılaşmadan takabilirsem hemen ardından bende aracı komple kaporta ve boya tamirine vereceğim.
saygılar
Ali