özay bey selamlar.o zaman kırılmıştır ???.çünkü ses sesnsörün olduğu parçadan geliyor.ama ben herhangi darbe falan yapmadım.elimle salladığımda ses geliyor kırık bir parça gibi değilde sanki biryerlere sürtme şeklinde.
eğer söz ettiğiniz parça hava akış debimetresi ise aracın çekiş ve yakıt tüketimi değişecektir, orjinali 1000 liranın üzerinde çkması 250-300 civarında... umarım ki bu parça değildir
kemal ve baran beyler selamlar. iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkürler.inşallah bu işin altından kalkarız.beni tek düşündüren soğukların artık kendini issettirmesi.çünkü toplama işleminin büyük kısmını kendi garajımda yapacağım. en sevmediğim soğukta çalışmak.inşallah sorun olmaz.saygılar.
Hudev,
Kirilmis olsa yerinde olmazdi, hatirladigim kadariyla 1cm e 2mm dikdortgen incecik bi parca olmali, insanin bogazindaki küçük dil gibi..
Selamlar,
Özaydın.
ya hemen canınızı sıkmayın ama ben de üzülmedim desem yalan olur hele siz aracı o soğuk garajınızda bir toplayın belki her şey yerine oturunca sorun cıkmaz.
ayrıca cıksa bile parçanın cıkmasının olması iyi denebilecek türden. hemen canınızı sıkmayın derim.
siz hele parçanın hava akış debimetresi olduğunu onaylayın, gerisi konay bende yanlışlık sonucu değiştirdiğim bir debimetre var. Gittiğim servis debimetre diye teşhis koymuştu bende değiştirdim sonra sorun başka yerden çıktı. Sonra da elimde fazladan bir debimetre oldu.
herkeze selamlar. iyi dilekleriniz için teşşekkürler.iş toplama sırasına gelince belli olacak.ama arızalı oldüğünü nasıl anlayacağız.inşallah o zaman yardımcı olursunuz.şimdiden teşekkürler.
siz hele parçanın hava akış debimetresi olduğunu onaylayın, gerisi konay bende yanlışlık sonucu değiştirdiğim bir debimetre var. Gittiğim servis debimetre diye teşhis koymuştu bende değiştirdim sonra sorun başka yerden çıktı. Sonra da elimde fazladan bir debimetre oldu.