Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,366
Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Yol bilgisayarını almaktan vazgeçmiş değilim. Tavsiye ve tecrübelerinizi merakla takip ediyorum. Sadece şuan için 1.önceliği sorununun tam olarak tespit edip, giderilmesine verebileceğim. Sorun (umarım) giderildikten sonra yol bilgisayarını almayı ciddi olarak düşünüyorum. Bugün yetkili servis ile görüştüm, kaçağın yerinin kesin tespiti için aracı 1 gün bırakmam gerektiğini ve tespit ücretinin de 70-80 lira arası olacağını söylediler, bu akşam aracı bırakmayı düşünüyorum.
 

Etiketler
Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

İnşallah hallolur.
 

Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı

Mehmet Bey Merhaba,
Twingo için yaptığınız computeri, tek silindirli karbüratörlü motorsikletlere takıp devir ve hararet (ilave müşir takarak) bilgisi alabilir miyiz?
 

Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı

Bu cihazın çalışması için ön şart aracın enjeksiyonlu olması çünkü yakıt tüketim ve devirle ilgili verileri enjektör kablosundan okuyor. Ancak sadece hararet fonksiyonu belki çalışabilir.
 

Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı

Devir bilgisi için buji kablosuna bağlanacak kablo yeterli değil mi?
 



Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı

Özgür merhaba,

twiputer sizin istediğiniz özellikteki bir cihaz için uygun değil.

alttaki linkte ise sadece devir ve ısı ölçen bir cihazım var.
ısı için harici sensör bağlanbiliyor.
devir içinse enjektör yada ateşleme bobininin - (eksi) ucuna bağlantı yapılması yeterli olur.
fakat genelde motorsikletler araçlara göre elektromanyetik parazitleri daha fazla üretirler. eğer bu tür bir parazit sorunu ile karşılaşmazsanız bu cihaz işinizi görebilir.

birde cihazın dış kabı su geçirmez değildir. motorsiklette kullanmak için ilave bir dış koruma gerekebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-devir-ve-isi-gostergesi-twingo-ford-ka-106-felicia-v.b-116655774/detay/
 

BENZER KONULAR